Advies en contact: 020 70 18 011

Verstelbaar relaxbed

45 producten
Selecteer op samenstelling:
Selecteer op technologie voor de bedbodem:
Selecteer op technologie voor het matras:
Verstelbaar relaxbed

Elektrische bedden met super prijs-kwaliteitverhouding. Profiteer van de laagste prijzen. Wees er snel bij de voorraad is beperkt. Levering binnen 10 dagen

Kies, om rugpijn en slaapproblemen op efficiënte wijze tegen te gaan, voor een verstelbaar bed.

Het verstelbaar bed, samengesteld uit een handmatig verstelbare of elektrische lattenbodem en een relax matras, biedt buitengewoon slaapcomfort en vele voordelen.

Het eerste voordeel van een verstelbaar bed heeft te maken met uw gezondheid. Het hoger leggen van bepaalde lichaamsdelen helpt om rugpijn te verlichten, spierspanning te verminderen en vereenvoudigt de bloeddoorstroming en ademhaling.
Het tweede voordeel is te vinden in zijn comfort. Uw bed zal niet langer enkel de plaats zijn waar u 's nachts slaapt, het wordt ook de plaats waar u leest, televisie kijkt of gewoon tot rust komt.
Daarbij komt nog dat in een verstelbaar bed, de bedbodems onafhankelijk zijn van elkaar waardoor u kunt genieten van een betere slaaponafhankelijkheid.
Ook kunt u, dankzij de bedbodem met mutliplex latten of contactplaatjes, de stevigheid van uw slaapplaats aanpassen zoals u dat wenst, zonder rekening te moeten houden met uw partner, die zelf zijn of haar eigen slaappositie kan instellen.
Combineer, voor optimaal comfort, uw bedbodem met een schuimmatras, een latex matras, een matras met pocketveren of een matras met vormgeheugen.

Onze elektrische bedden bestaan nu ook in verschillende breedtes voor nog meer comfort. U kunt kiezen voor een elektrisch bed 2x70x190, een elektrisch bed 2x80x200 of een elektrisch bed 2x90x200.
Vergelijk mijn producten ( 0 / 6 )
( 0 / 6 )
Vergelijk een product
Verwijder
Vergelijk een product. U heeft al 6 producten in de vergelijker, het eerste product zal verwijderd worden

Uw nummer 1 in online meubelverkoop

Uw garanties

Keurmerk:

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Vente-unique.nl is een dochteronderneming van Vente-unique.com, opgericht in 2005 en beursgenoteerd in Parijs sinds april 2018 - code ALVU - tel : 020 70 18 011
Rue Jacquard - 93315 le Pré Saint Gervais - Frankrijk