Advies en contact: 020 70 18 011

Dubbele garagedeur van aluminium GATEO met motief - 300 x 160 cm + RIVE motor

verkoop afgesloten
Dit product is niet meer beschikbaar
€ 1.499,99
Vastgestelde prijs* : € 2.053

Gelijkwaardige producten

Onze poorten zijn gemaakt van 2 deuren die naar binnen of naar buiten open gaan (installatie van de stop zoals u het wilt). Om de openbare weg niet te storen is het raadzaam om te kiezen voor een opening naar binnen. De maximale opening is 180 °  De installatie van dit type poort is heel eenvoudig en vereist een minimum van indeling. Onze poorten zijn gemotoriseerd en makkelijk met de motor voor de poort RIVE, verkocht met het portaal als u voor de "Pack portal + motor" kiest   Aluminium halve vaste poort met schuifdeuren Vorm: convex   De "+":
 • - Lichtgewicht en robuust materiaal
 • - Gemakkelijk te onderhouden
 • - Behandeld product
  Materiaal: Aluminium Gegalvaniseerde deuren Product anti-roest behandeld   Kleur: grijs Epoxy poedercoating   Afmetingen: L300 x H160cm   Hanteer met sleutel vergrendeling Sleutel inbegrepen Hardware inbegrepen Bijpassende deurafmetingen 100 x 160 cm beschikbaar Diverse portaal afmetingen 300 x 160 cm beschikbaar   Motor optie Schommeldeurmotor - RIVE De RIVE motor is bestemd voor GATEO poorten. Het wordt geleverd met 2 2-toetsen afstandsbedieningen uitgerust met peuterbestendige rolling code technologie. Leverbaar met een set fotocellen en oranje licht, is de RIVE-motor gemakkelijk te programmeren als u de automatische sluiting of de opening van een enkele deur wilt activeren. Het zeer rustige mechanisme is beveiligd door een efficiënt obstakeldetectiesysteem. De veiligheidssleutel zorgt voor handmatige uitschakeling in geval van een elektrische storing.   Kenmerken:
 • Opening voor vleugelopening
 • Openingshoek max: 120 graden
 • Geschikt voor deuren tot 350 kg en 2,5 m elk
 • Krachtig en stil
 • Vereenvoudigde installatie
 • Inhoud van de kit:
 • 1 motorblok
 • 2 afstandsbedieningen met 2 toetsen
 • 1 set fotocellen
 • 1 oranje licht
 • 1 installatie instructies
  Garantie: 2 jaar   Afmetingen verpakking: Pakket 1: L188 x W163 x H11 cm - Gewicht 26.5kg Pakket 2: L188 x W163 x H11 cm - Gewicht 25 kg
Beoordelingen van klanten :
30 stemmen
20 stemmen
3 stemmen
1 stem
1 stem
De meningen van klanten

Beoordelingen uit ons tevredenheidsonderzoek verstuurd aan onze klanten na levering van hun bestelling.

par Martien le 22 augustus 2020
Dubbele garagedeur van aluminium GATEO met motief - 300 x 160 cm

« Goed »

par Theo le 16 februari 2020
Tuindeur van aluminium GATEO met motief - 100 x 160 cm

« Prima prijs / kwaliteit verhouding »

par Roni le 07 februari 2020
Dubbele garagedeur van aluminium GATEO met motief - 300 x 160 cm + RIVE motor

« uitstekende service »

par Dirk le 23 oktober 2019
Dubbele garagedeur van aluminium GATEO met motief - 300 x 160 cm

« Bestelling was zeer eenvoudig, levering sneller dan verwacht. Levering ging perfect (mogelijkheid tot online bepalen welke dag levering, dagdeel, achteraf zeer precies melding van wanneer levering zou gebeuren, zelden gezien hoe vlot dit werkte). Voor mijn bestelling geleverd was (vleugelhek), stond dit in promotie. Ik voelde me daardoor erg geschokt. Heb via email contact genomen met de klantendienst en echt binnen de paar uur werd me het bedrag van de promotie terugbetaald. Had ik niet verwacht en vond ik super sympathiek. Wat mij betreft alles dus perfect in orde en vijf sterren waard. De poort zélf is trouwens mooi en afgewerkt. Enige nadeel : er zijn geen poortpalen bij, maar had ik kunnen weten was ik wat oplettender geweest, dus neem ik niet mee in de beoordeling. »

Betaalmethoden

Vente-unique.nl biedt u de mogelijkheid om uw betaling in 3 termijnen te voldoen.

Betaling in 3 termijnen met credit card (CB, Visa of Mastercard)
U kunt uw bestelling afrekenen in 3 maandelijkse betalingen: 1/3 op de dag van de bestelling, 1/3 de volgende maand, het laatste deel 60 dagen na de datum van de bestelling. De transactie is 100% beveiligd. Voor alle betalingen in 3 termijnen van een bedrag tussen €150 en € 450, inclusief bezorgkosten, zullen €9 administratiekosten in rekening worden gebracht. Bestaande uit €3 per maandelijkse betalingen. Voor alle betalingen in 3 termijnen van een bedrag hoger dan € 450, inclusief bezorgkosten, zullen 2% administratiekosten in rekening worden gebracht. Dit bedrag zal gelijk verdeeld worden over de 3 betalingen. Bijvoorbeeld: wanneer u een product koop van € 459 en u kiest ervoor om in 3 termijnen te betalen, dan zal uw maandelijkse bedrag (€ 459 + 2%) / 3 = €156,06 worden.

Deze betalingsmogelijkheid is beschikbaar voor elke bestelling vanaf €150, inclusief verzendingkosten.

Dit zijn de verschillende andere betalingsmethoden die we u aanbieden:

Betaling met iDEAL
Betalen is simpel, snel en makkelijk met iDEAL! Geld wordt zonder omwegen direct van uw rekening naar ons overgeboekt. De iDEAL-betaling verloopt via je eigen bank.

Online betaling met credit card (CB, Visa of Mastercard)
U kunt uw betaling in één keer afrekenen met uw credit card. Met een paar kliks, is uw betaling 100% beveiligd.

Betaling met PayPal
Als u beschikt over een Paypal account, kunt u kiezen voor betaalmethode Paypal. U zult doorgestuurd worden naar de beveiligde PayPal betaalpagina om uw bestelling te betalen in slechts enkele kliks.

Betaling via overschrijving
Uw bestelling wordt gedurende 72 uur gereserveerd, zodat u het bedrag naar ons kunt overmaken. Wij zullen u de betalingsgegevens per mail doen toekomen.

Cadeaukaart

Cadeaukaart
Als u gebruikmaakt van een cadeaukaart van Vente-unique.nl, kunt u deze gebruiken om uw bestelling deels of geheel te betalen. U kunt het bedrag van uw Vente-unique.nl cadeaukaart gebruiken bij meerdere aankopen.


U zult ook leuk vinden

Aanvullende producten

Vergelijk mijn producten ( 0 / 6 )
( 0 / 6 )
Vergelijk een product
Verwijder
Vergelijk een product. U heeft al 6 producten in de vergelijker, het eerste product zal verwijderd worden

Uw nummer 1 in online meubelverkoop

Uw garanties

Keurmerk:

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Vente-unique.nl is een dochteronderneming van Vente-unique.com, opgericht in 2005 en beursgenoteerd in Parijs sinds april 2018 - code ALVU - tel : 020 70 18 011
Rue Jacquard - 93315 le Pré Saint Gervais - Frankrijk