Advies en contact: 020 70 18 011
Matras gel met vormgeheugen DECAMERON van PALACIO dikte 26 cm - 160x200cm € 369,99
+ -

Matras gel met vormgeheugen DECAMERON van PALACIO dikte 26 cm - 160x200cm

Beperkte verkoop
{d10}{d1}d {h10}{h1}u {m10}{m1}m {s10}{s1}s
1575028740
1 resterend exemplaar
€ 369,99
Vastgestelde prijs* : € 769
de 160x200cm

Kies uw model :

LAATSTE STUK!
Geleverd binnen 5 tot 7 dagen

Gewenste hoeveelheid

- +

Toevoegen aan de vergelijker Toevoegen

Onze excuses, bepaalde technische informatie over dit product is nog niet vertaald naar het Nederlands. Wij verontschuldigen ons voor dit ongemak.


DECAMERON matras
Beschikbare afmetingen: 160x200cm, 180x200cm
 
Prestige editie: Onze collectie high-end meubelen: een meubellijn met luxe afwerkingen en edele materialen, en altijd tegen de beste prijs!
 
- De DECAMERON matras, een belangrijk element?
Met zijn viscogel zomerzijde en zijn vorm memory foam winterzijde, zal de DECAMERON matras u het hele jaar door begeleiden voor zachte nachten. De schuimkern met hoge dichtheid garandeert een optimale ondersteuning zonder het comfort van het vormgeheugen te vertroebelen.
 
- De DECAMERON matras, kwaliteitsvolle afwerking?
Omkeerbaar, gevlochten en uitgerust met 4 horizontale handgrepen om het transport te vergemakkelijken, de DECAMERON matras combineert functionaliteit en comfort en past zich aan uw behoeften aan in alle seizoenen.
 
- De DECAMERON matras, voor welk interieur?
Met zijn elegante verschijning en vormgeheugen welkom, is de DECAMERON matras ideaal voor degenen die een cocooning sfeer in hun kamer willen.
 
 
Gedetailleerde kenmerken :
 
Home :
 
Zomergezicht: Hoe? Een materiaal dat u perfect kan omhullen zonder u te veel warmte te geven? Als iedereen de techniek maar kon hebben!
2 cm VISCOGEL ook wel vormgeheugengel genoemd + 2 cm comfort schuim.
VISCOGEL is een materiaal met vormgeheugen waarmee u zich aan uw vormen kunt aanpassen en uw wervelkolom in een optimale positie kunt laten rusten. In tegenstelling tot het shape memory foam geeft het een fris gevoel bij het aanraken.
 
 
Winterkant: Omdat we het recht hebben om van gedachten te veranderen en een beetje warmte in ons hartje te steken, een cocooning winterkant, om warm te zijn met een zo zacht als we kunnen wensen.
 
2 cm traagschuim met een dichtheid van 50 kg/m³ + 1,5 cm comfort schuim
Alleen vormgeheugen kan je zo gemakkelijk inpakken!
 
 
Ziel:
 
20cm schuim met hoge dichtheid 30kg/m²
Om effectief te zijn, moet visco-elastisch schuim of geheugengel op een zeer stevig materiaal worden geplaatst dat het hele lichaam optimaal ondersteunt tijdens de slaap, zonder het effect van een "harde" matras.
 
 
Afwerkingen :
Stretch Coutil
Aan beide zijden gegalvaniseerd.
4 horizontale handgrepen met grijze contrasten voor stijl en transportgemak.
 
Een Frans merk gericht op plezier en XXL comfort, PALACIO zet zich in om uw nachten uitzonderlijk te maken. Om deze reden biedt het zeer dikke matrassen met hoogwaardige technologieën die heerlijkheden en wonderen combineren om uw nachten een boost te geven.
PALACIO, het luxueuze en luxueuze beddengoed!
 
Deze matras wordt 5 jaar door PALACIO gegarandeerd.
 
De levertijd wordt bevestigd in uw winkelwagen.


100 nachten om uw matras uit te proberen met de code 100NIGHT 

Alle producten bekijken Palacio

Betaalmethoden

Vente-unique.nl biedt u de mogelijkheid om uw betaling in 3 termijnen te voldoen.

Betaling in 3 termijnen met credit card (CB, Visa of Mastercard)
U kunt uw bestelling afrekenen in 3 maandelijkse betalingen: 1/3 op de dag van de bestelling, 1/3 de volgende maand, het laatste deel 60 dagen na de datum van de bestelling. De transactie is 100% beveiligd. Voor alle betalingen in 3 termijnen van een bedrag tussen €150 en € 450, inclusief bezorgkosten, zullen €9 administratiekosten in rekening worden gebracht. Bestaande uit €3 per maandelijkse betalingen. Voor alle betalingen in 3 termijnen van een bedrag hoger dan € 450, inclusief bezorgkosten, zullen 2% administratiekosten in rekening worden gebracht. Dit bedrag zal gelijk verdeeld worden over de 3 betalingen. Bijvoorbeeld: wanneer u een product koop van € 459 en u kiest ervoor om in 3 termijnen te betalen, dan zal uw maandelijkse bedrag (€ 459 + 2%) / 3 = €156,06 worden.

Deze betalingsmogelijkheid is beschikbaar voor elke bestelling vanaf €150, inclusief verzendingkosten.

Dit zijn de verschillende andere betalingsmethoden die we u aanbieden:

Betaling met iDEAL
Betalen is simpel, snel en makkelijk met iDEAL! Geld wordt zonder omwegen direct van uw rekening naar ons overgeboekt. De iDEAL-betaling verloopt via je eigen bank.

Online betaling met credit card (CB, Visa of Mastercard)
U kunt uw betaling in één keer afrekenen met uw credit card. Met een paar kliks, is uw betaling 100% beveiligd.

Betaling met PayPal
Als u beschikt over een Paypal account, kunt u kiezen voor betaalmethode Paypal. U zult doorgestuurd worden naar de beveiligde PayPal betaalpagina om uw bestelling te betalen in slechts enkele kliks.

Betaling via overschrijving
Uw bestelling wordt gedurende 72 uur gereserveerd, zodat u het bedrag naar ons kunt overmaken. Wij zullen u de betalingsgegevens per mail doen toekomen.

Cadeaukaart

Cadeaukaart
Als u gebruikmaakt van een cadeaukaart van Vente-unique.nl, kunt u deze gebruiken om uw bestelling deels of geheel te betalen. U kunt het bedrag van uw Vente-unique.nl cadeaukaart gebruiken bij meerdere aankopen.


U zult ook leuk vinden

Aanvullende producten
Gelijkwaardige producten
Vergelijk mijn producten ( 0 / 6 )
( 0 / 6 )
Vergelijk een product
Verwijder
Vergelijk een product. U heeft al 6 producten in de vergelijker, het eerste product zal verwijderd worden

Uw nummer 1 in online meubelverkoop

Uw garanties :

Keurmerk:

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Vente-unique.nl is een dochteronderneming van Vente-unique.com, opgericht in 2005 en beursgenoteerd in Parijs sinds april 2018 - code ALVU - tel : 020 70 18 011
Rue Jacquard - 93315 le Pré Saint Gervais - Frankrijk