Advies en contact: 020 70 18 011
Matras met pocketveren en vormgeheugen CHATTERLEY van PALACIO dikte 30cm - 180 x 200 cm € 729,99
+ -

Matras met pocketveren en vormgeheugen CHATTERLEY van PALACIO dikte 30cm - 180 x 200 cm

Beperkte hoeveelheid
1 resterend exemplaar
€ 729,99
Vastgestelde prijs* : € 1.753
de 180x200cm
LAATSTE STUK!
Geleverd binnen 5 tot 7 dagen

Gewenste hoeveelheid

- +

Toevoegen aan de vergelijker Toevoegen

Onze excuses, bepaalde technische informatie over dit product is nog niet vertaald naar het Nederlands. Wij verontschuldigen ons voor dit ongemak.

CHATTERLEY Matras 
Beschikbare afmetingen: 160x200cm, 180x200cm
 
Prestige editie: Onze collectie high-end meubelen: een meubellijn met luxe afwerkingen en edele materialen, en altijd tegen de beste prijs!
 
- De CHATTERLEY matras, een belangrijk onderdeel?
De CHATTERLEY matras biedt u een onvergelijkbare zachtheidssensatie dankzij de ontvangst van traagschuim, het geprofileerde schuim en het comfort schuim. Deze matras combineert elegantie en comfort voor uw grootste plezier.
 
- De CHATTERLEY matras, kwaliteitsvolle afwerking?
Met zijn gewatteerde vulling aan weerszijden, zijn prestigieuze stiksels en zijn 3D-microbeluchting aan de zijkant, zal het CHATTERLEY matras al snel een charme van uw kamer en de bondgenoot van uw slaap worden.
 
- De CHATTERLEY matras, voor welk interieur?
Dankzij het overlay-effect en de gedistingeerde uitstraling is de CHATTERLEY matras perfect voor een gezellige en gezellige kamer.

Dubbeldik matras met pocketveren en vormgeheugen - totale dikte 30cm - CHATTERLEY van PALACIO - Zeer stevige ondersteuning - PALACE COMFORT

Instap:
3 cm visco-elastisch schuim dat ook wel schuim met vormgeheugen wordt genoemd, dichtheid 50 kg/m³ , met een effect van een dek matras
2 cm verdeelde mousse
2 cm comfortschuim 
 
Schuim met vormgeheugen is een nieuw product in de beddensector. Het omhult al uw lichaamsvormen en zorgt ervoor dat de rugspieren zich geheel kunnen ontspannen tijdens uw slaap. Geen pijn meer als u wakker wordt, geniet van een cocon van welzijn!

Kern:
Pocketveren: 558 voor de maat 140 x 190 cm en 708 voor de maat 160 x 200 cm. De pocketveren bieden een perfecte ondersteuning in alle posities.
6 cm schuim met een hoge dichtheid van 60kg/m3  voor nog meer comfort
 
Pocketveren zijn de meest recente technologie op het gebied van veren: elke veer is apart verpakt in een gesloten zakje, zo bewegen de veren afzonderlijk en bieden een uitstekende slaaponafhankelijkheid en nauwkeurige puntsgewijze ondersteuning.
Denkt u zich het effect met een dubbele rij veren in ...

Vulling:
 
Gewatteerd met wol op de beide kanten van het matras

Afwerking:
Stretchtijk
3D banden aan de zijkant van het matras voor ventilatie en een betere afvoer van lucht en vocht en dus een perfecte hygiëne.
Twee zijden met bies.
Anti statische rand om vocht te verwijderen uit de matras
4 horizontale handgrepen, contrasterend grijs voor stijl en eenvoudig vervoer.

Verkrijgbaar in 140 x 190 cm, 160 x 200 en 180 x 200 cm.

PALACIO is een Frans merk dat zich heeft gespecialiseerd in XXL-plezier en comfort en als doel heeft om uw nachten onvergetelijk te maken. Daarvoor heeft het dikke matrassen gecombineerd met hoogwaardige technologie gecombineerd, voor heerlijke nachten.
PALACIO, weldadige, luxe bedden.

Dit product heeft 5 jaar PALACIO-garantie.

De leveringstijd zal u in uw winkelwagen bevestigd worden

100 nachten om uw matras uit te proberen met de code 100NIGHT 

Alle producten bekijken Palacio

Betaalmethoden

Vente-unique.nl biedt u de mogelijkheid om uw betaling in 3 termijnen te voldoen.

Betaling in 3 termijnen met credit card (CB, Visa of Mastercard)
U kunt uw bestelling afrekenen in 3 maandelijkse betalingen: 1/3 op de dag van de bestelling, 1/3 de volgende maand, het laatste deel 60 dagen na de datum van de bestelling. De transactie is 100% beveiligd. Voor alle betalingen in 3 termijnen van een bedrag tussen €150 en € 450, inclusief bezorgkosten, zullen €9 administratiekosten in rekening worden gebracht. Bestaande uit €3 per maandelijkse betalingen. Voor alle betalingen in 3 termijnen van een bedrag hoger dan € 450, inclusief bezorgkosten, zullen 2% administratiekosten in rekening worden gebracht. Dit bedrag zal gelijk verdeeld worden over de 3 betalingen. Bijvoorbeeld: wanneer u een product koop van € 459 en u kiest ervoor om in 3 termijnen te betalen, dan zal uw maandelijkse bedrag (€ 459 + 2%) / 3 = €156,06 worden.

Deze betalingsmogelijkheid is beschikbaar voor elke bestelling vanaf €150, inclusief verzendingkosten.

Dit zijn de verschillende andere betalingsmethoden die we u aanbieden:

Betaling met iDEAL
Betalen is simpel, snel en makkelijk met iDEAL! Geld wordt zonder omwegen direct van uw rekening naar ons overgeboekt. De iDEAL-betaling verloopt via je eigen bank.

Online betaling met credit card (CB, Visa of Mastercard)
U kunt uw betaling in één keer afrekenen met uw credit card. Met een paar kliks, is uw betaling 100% beveiligd.

Betaling met PayPal
Als u beschikt over een Paypal account, kunt u kiezen voor betaalmethode Paypal. U zult doorgestuurd worden naar de beveiligde PayPal betaalpagina om uw bestelling te betalen in slechts enkele kliks.

Betaling via overschrijving
Uw bestelling wordt gedurende 72 uur gereserveerd, zodat u het bedrag naar ons kunt overmaken. Wij zullen u de betalingsgegevens per mail doen toekomen.

Cadeaukaart

Cadeaukaart
Als u gebruikmaakt van een cadeaukaart van Vente-unique.nl, kunt u deze gebruiken om uw bestelling deels of geheel te betalen. U kunt het bedrag van uw Vente-unique.nl cadeaukaart gebruiken bij meerdere aankopen.


U zult ook leuk vinden

Aanvullende producten
Gelijkwaardige producten
Vergelijk mijn producten ( 0 / 6 )
( 0 / 6 )
Vergelijk een product
Verwijder
Vergelijk een product. U heeft al 6 producten in de vergelijker, het eerste product zal verwijderd worden

Uw nummer 1 in online meubelverkoop

Uw garanties :

Keurmerk:

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Vente-unique.nl is een dochteronderneming van Vente-unique.com, opgericht in 2005 en beursgenoteerd in Parijs sinds april 2018 - code ALVU - tel : 020 70 18 011
Rue Jacquard - 93315 le Pré Saint Gervais - Frankrijk