Advies en contact: 020 70 18 011
Electrisch bed: lattenbodem met contactplaatjes en matras HEDONA van NATUREA - OKIN motoren - Wit - 2 x 70 x 190 cm € 1.099,99
+ -

Electrisch bed: lattenbodem met contactplaatjes en matras HEDONA van NATUREA - OKIN motoren - Wit - 2 x 70 x 190 cm

Beperkte hoeveelheid
€ 1.099,99
Vastgestelde prijs* : € 1.844
de 2x70x190cm

Kies uw model :

Geleverd binnen 12 tot 13 weken

Gewenste hoeveelheid

- +

Toevoegen aan de vergelijker Toevoegen
Een nieuwe technologie voor een nieuwe nachtrust met deze elektrische set HEDONA van NATUREA met contactplaatjes en een matras met de natuurlijke ingrediënten van Aloë Vera en een mousse matras van 7 cm dik met vormgeheugen

Complete set bestaand uit 2 lattenbodems met contactplaatjes, 2 matrassen met vormgeheugen en aloe vera en 8 poten gratis.

Relaxlattenbodem met contactplaatjes kersenhout of wit - meerdere maten verkrijgbaar.

De pluspunten:

 • Een design bedombouw, kersenhout of wit, in één stuk voor een perfect esthetisch resultaat.
 • Nieuwe generatie contactplaatjes: u hoeft de stevigheid niet meer te regelen, ze passen zich aan de druk aan. De contactplaatjes draaien naar alle kanten draaien voor optimale steun.

Technische kenmerken:

 • 40 multidirectionele contactplaatjes voor de 2 x 70 x 190 cm et 50 multidirectionele contactplaatjes voor de 2 x 80 x 200 cm, 60 multidirectionele contactplaatjes voor de 2 x 90 x 200 cm
  • waarvan 3 rijen in de schouderzone en 2 rijen in de bekkenzone. Deze zones zijn zwaarder en hebben betere steun nodig. Ondersteuning met contactplaatjes, puntsgewijs, verlicht de druk op deze zones voor unieke rustgevende nachten.
 • 28 latten voor de 2 x 70 x 190 en 32 latten voor de 2 x 80 x 200 en 36 voor de 2 x 90 x 200 van multiplex, waaronder 8 dubbele latten in de lendenzone voor stevigheid en soepelheid
 • Verstelbare stevigheid van de lendenlatten met behulp van een schuifknop, om uw comfort verder aan te passen indien nodig.
 • Personaliseer uw comfort, zoals u maar wilt, ieder paar latten is regelbaar in stevigheid, heel makkelijk met de schuifknoppen aan ieder uiteinde
 • 2 krachtige elektrische motoren met een dubbele vijzel van 4500 Newton van het merk OKIN, voor een perfecte instelling van uw houding, op de millimeter nauwkeurig.
 • 2 onafhankelijke afstandsbedieningen makkelijk en handig, zo kan iedereen zijn eigen positie vinden.
OKIN is een Duits merk gespecialiseerd in motoren, dat al jaren bekend staat om zijn expertise. Het onderscheidt zich door zijn bijzonder veeleisende ontwerp, zijn betrouwbaarheid en zijn innovatieve producten.
 • 5 standen die aangepast zijn aan de lichaamsbouw van de slaper.
 • In te bouwen Haal de poten eraf en combineer het met een bed ombouw.
 • 4 veiligheidsstoppen voor een betere steun op elk matras.
 • 2 onafhankelijke lattenbodems in een bed ombouw van kersenhout van 15 cm hoog en 1.5cm dik.
 • 8 poten aangeboden van 20 cm hoog en een diameter van 5 cm.
Contactplaatjes: Dit is het meest luxe systeem in elektrische bedden. Hierdoor garanderen wij een nauwkeurige puntsgewijze ondersteuning aan alle zones van uw lichaam. Het past zich aan elke lichaamsbouw aan. Slaap op wolken en profiteer nog beter van uw nachtrust.

Dit product heeft het DREAMEA garantie: motor en afstandsbediening 2 jaar garantie en lattenbodem 5 jaar.


Matras ALOE van NATUREA - schuim met vormgeheugen - 20cm - Zeer stevige ondersteuning - PALACE-COMFORT

Kern:
Veerkrachtig schuim (dichtheid 30kg/m³). Om doeltreffend te zijn, moet visco-elastisch schuim op een bijzonder stevig materiaal geplaatst worden, zodat het lichaam tijdens het slapen goed ondersteund wordt.

Zachte instap.
7 cm visco-elastisch schuim met een dichtheid van 50 kg/m³
Visco-elastisch schuim is een nieuw product in de beddensector. Het omhult al uw lichaamsvormen en zorgt ervoor dat de rugspieren zich geheel kunnen ontspannen tijdens uw slaap. Geen pijn meer als u wakker wordt, geniet van een cocon van welzijn!

Tijk: 60% polyester en 40% viscose, met Aloë Vera
, en antislip stof.
Een 100% duurzame plant die niet overdreven veel water nodig heeft om te groeien - ALOE VERA is bekend om zijn verzachtende, hydraterende en antibacteriële eigenschappen, en het is van nature hypoallergeen.. In uw dekmatras staat het garant voor gezonde, rustgevende nachten.

Afwerking: Met een afneembare hoes, voor een langere levensduur en een eenvoudig onderhoud.

NATUREA
Het merk Naturéa is gespecialiseerd in luxe en bijzonder comfortabele bedden en is voortdurend op zoek naar nieuwe natuurlijke materialen met kalmerende eigenschappen, voor mooiere, gezondere nachten. Naturéa, comfort in zijn puurste vorm !

Dit product heeft 5 jaar NATUREA®-garantie.Om de levering te vereenvoudigen en eventuele toegangsproblemen voor bepaalde appartementen op te lossen, wordt dit matras samengeperst en vacuüm, opgerold in een compacte verpakking geleverd. Zodra u de verpakking opent, krijgt het in een paar minuten zijn afmetingen en volume terug.
Na 36 uur heeft het matras zijn definitieve volume bereikt.


De leveringstijd van dit product zal u in uw winkelwagen bevestigd worden.  

Alle producten bekijken NATUREA

Beoordelingen van klanten :
686 stemmen
614 stemmen
130 stemmen
22 stemmen
44 stemmen

Geen enkele klantgetuigenis voor dit product

Betaalmethoden

Vente-unique.nl biedt u de mogelijkheid om uw betaling in 3 termijnen te voldoen.

Betaling in 3 termijnen met credit card (CB, Visa of Mastercard)
U kunt uw bestelling afrekenen in 3 maandelijkse betalingen: 1/3 op de dag van de bestelling, 1/3 de volgende maand, het laatste deel 60 dagen na de datum van de bestelling. De transactie is 100% beveiligd. Voor alle betalingen in 3 termijnen van een bedrag tussen €150 en € 450, inclusief bezorgkosten, zullen €9 administratiekosten in rekening worden gebracht. Bestaande uit €3 per maandelijkse betalingen. Voor alle betalingen in 3 termijnen van een bedrag hoger dan € 450, inclusief bezorgkosten, zullen 2% administratiekosten in rekening worden gebracht. Dit bedrag zal gelijk verdeeld worden over de 3 betalingen. Bijvoorbeeld: wanneer u een product koop van € 459 en u kiest ervoor om in 3 termijnen te betalen, dan zal uw maandelijkse bedrag (€ 459 + 2%) / 3 = €156,06 worden.

Deze betalingsmogelijkheid is beschikbaar voor elke bestelling vanaf €150, inclusief verzendingkosten.

Dit zijn de verschillende andere betalingsmethoden die we u aanbieden:

Betaling met iDEAL
Betalen is simpel, snel en makkelijk met iDEAL! Geld wordt zonder omwegen direct van uw rekening naar ons overgeboekt. De iDEAL-betaling verloopt via je eigen bank.

Online betaling met credit card (CB, Visa of Mastercard)
U kunt uw betaling in één keer afrekenen met uw credit card. Met een paar kliks, is uw betaling 100% beveiligd.

Betaling met PayPal
Als u beschikt over een Paypal account, kunt u kiezen voor betaalmethode Paypal. U zult doorgestuurd worden naar de beveiligde PayPal betaalpagina om uw bestelling te betalen in slechts enkele kliks.

Betaling via overschrijving
Uw bestelling wordt gedurende 72 uur gereserveerd, zodat u het bedrag naar ons kunt overmaken. Wij zullen u de betalingsgegevens per mail doen toekomen.

Cadeaukaart

Cadeaukaart
Als u gebruikmaakt van een cadeaukaart van Vente-unique.nl, kunt u deze gebruiken om uw bestelling deels of geheel te betalen. U kunt het bedrag van uw Vente-unique.nl cadeaukaart gebruiken bij meerdere aankopen.


U zult ook leuk vinden

Aanvullende producten

Gelijkwaardige producten

Vergelijk mijn producten ( 0 / 6 )
( 0 / 6 )
Vergelijk een product
Verwijder
Vergelijk een product. U heeft al 6 producten in de vergelijker, het eerste product zal verwijderd worden

Uw nummer 1 in online meubelverkoop

Uw garanties

Keurmerk:

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Vente-unique.nl is een dochteronderneming van Vente-unique.com, opgericht in 2005 en beursgenoteerd in Parijs sinds april 2018 - code ALVU - tel : 020 70 18 011
Rue Jacquard - 93315 le Pré Saint Gervais - Frankrijk