Advies en contact: 020 70 18 011
Staande lamp SHEHERAZADE van Rotan - Hoogte 1m32 - Lamp € 209,99
+ -

Staande lamp SHEHERAZADE van Rotan - Hoogte 1m32 - Lamp

Beperkte verkoop
{d10}{d1}d {h10}{h1}u {m10}{m1}m {s10}{s1}s
1575028740
€ 259,99
€ 209,99
OP VOORRAAD
Geleverd binnen 5 tot 7 dagen

Gewenste hoeveelheid

- +

De oosters geïnspireerde lamp Sheherazade creëert bij u thuis de sfeer van Duizend-en-één-nacht: warm, exotische n origineel!

De basis van rotan biedt deze prachtige lamp grote stabiliteit. De de stoffen lampenkap met rotanfilamenten verspreidt in alle zachtheid het licht van 3 gloeilampen met schroefdraad E27 van 40 Watt. Met zijn mooie afmetingen (140 x 131.5 x 18 cm) past deze lamp zowel in een klassieke of naturel eetkamer als in een Marokkaans geïnspireerde woonkamer. Voor een eerlijke sfeer, de onmisbare toets: gekleurd tapijt en kussens.
Een geslaagde decoratie verzekerd!!!

Tip:
Gebruik hem als scheidingswand om structuur te geven aan een grote kamer!!!


Decoratietips:
Licht speelt een essentiële rol : het structureert, animeert, omhult een plaats en laat deze tot uiting komen. Het is belangrijk om het juiste evenwicht te vinden tussen de functionele rol die de lamp speelt en zijn decoratieve functie wanneer u hem in uw vertrek gaat installeren. Als de muren in uw woonkamer overwegend helder zijn, weerkaatsen ze het licht; en omgekeerd, als ze donker gekleurd zijn, absorberen ze het licht.

Gedetailleerde kenmerken:
Materiaal: rotan en stof
Gewicht: 13 kg
Hoogte: 131.5 cm
Lengte: 140 cm
Diepte: 18 cm
3 gloeilampen E27 van maximaal 40 W


Deze staande lamp kan met gloeilampen gebruikt worden van energieklasse A++, A+, A, B, C, D en E.

Betaalmethoden

Vente-unique.nl biedt u de mogelijkheid om uw betaling in 3 termijnen te voldoen.

Betaling in 3 termijnen met credit card (CB, Visa of Mastercard)
U kunt uw bestelling afrekenen in 3 maandelijkse betalingen: 1/3 op de dag van de bestelling, 1/3 de volgende maand, het laatste deel 60 dagen na de datum van de bestelling. De transactie is 100% beveiligd. Voor alle betalingen in 3 termijnen van een bedrag tussen €150 en € 450, inclusief bezorgkosten, zullen €9 administratiekosten in rekening worden gebracht. Bestaande uit €3 per maandelijkse betalingen. Voor alle betalingen in 3 termijnen van een bedrag hoger dan € 450, inclusief bezorgkosten, zullen 2% administratiekosten in rekening worden gebracht. Dit bedrag zal gelijk verdeeld worden over de 3 betalingen. Bijvoorbeeld: wanneer u een product koop van € 459 en u kiest ervoor om in 3 termijnen te betalen, dan zal uw maandelijkse bedrag (€ 459 + 2%) / 3 = €156,06 worden.

Deze betalingsmogelijkheid is beschikbaar voor elke bestelling vanaf €150, inclusief verzendingkosten.

Dit zijn de verschillende andere betalingsmethoden die we u aanbieden:

Betaling met iDEAL
Betalen is simpel, snel en makkelijk met iDEAL! Geld wordt zonder omwegen direct van uw rekening naar ons overgeboekt. De iDEAL-betaling verloopt via je eigen bank.

Online betaling met credit card (CB, Visa of Mastercard)
U kunt uw betaling in één keer afrekenen met uw credit card. Met een paar kliks, is uw betaling 100% beveiligd.

Betaling met PayPal
Als u beschikt over een Paypal account, kunt u kiezen voor betaalmethode Paypal. U zult doorgestuurd worden naar de beveiligde PayPal betaalpagina om uw bestelling te betalen in slechts enkele kliks.

Betaling via overschrijving
Uw bestelling wordt gedurende 72 uur gereserveerd, zodat u het bedrag naar ons kunt overmaken. Wij zullen u de betalingsgegevens per mail doen toekomen.

Cadeaukaart

Cadeaukaart
Als u gebruikmaakt van een cadeaukaart van Vente-unique.nl, kunt u deze gebruiken om uw bestelling deels of geheel te betalen. U kunt het bedrag van uw Vente-unique.nl cadeaukaart gebruiken bij meerdere aankopen.


U zult ook leuk vinden

Aanvullende producten
Gelijkwaardige producten
Vergelijk mijn producten ( 0 / 6 )
( 0 / 6 )
Vergelijk een product
Verwijder
Vergelijk een product. U heeft al 6 producten in de vergelijker, het eerste product zal verwijderd worden

Uw nummer 1 in online meubelverkoop

Uw garanties :

Keurmerk:

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Vente-unique.nl is een dochteronderneming van Vente-unique.com, opgericht in 2005 en beursgenoteerd in Parijs sinds april 2018 - code ALVU - tel : 020 70 18 011
Rue Jacquard - 93315 le Pré Saint Gervais - Frankrijk