Advies en contact: 020 70 18 011

Badkamermeubel - Dubbele wastafel

5 producten
Uw criteria:

Badkamermeubel - Dubbele wastafel tegen de beste prijs! Profiteer snel van de hoge kortingen en ga voor de super prijs-kwaliteitverhouding van Vente-unique!

Uw badkamermeubel is het belangrijkste element in uw badkamer dus is het belangrijk het goed te kiezen. Vente-unique.nl selecteerde voor u een collectie waarin u vast het badkamermeubel dubbele wastafel zult vinden dat u zoekt. Dankzij dit meubel kan iedereen zich rustig en op zijn eigen tempo klaarmaken. Zo is er bijvoorbeeld het meubel met dubbele wastafel van 100 cm voor de kleinere ruimtes en het meubel met dubbele wastafel van 120 cm indien u wat meer plaats heeft. Heeft u geen nood aan een dubbele wastafel, kies dan voor het badkamermeubel enkele wastafel. U kunt het ook combineren met een kolomkast om zo de beschikbare ruimte nog beter te benutten. Voor een hedendaagse, Scandinavische, design of klassieke badkamer; ga naar Vente-unique.nl!
Vergelijk mijn producten ( 0 / 6 )
( 0 / 6 )
Vergelijk een product
Verwijder
Vergelijk een product. U heeft al 6 producten in de vergelijker, het eerste product zal verwijderd worden

Uw nummer 1 in online meubelverkoop

Uw garanties

Keurmerk:

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Vente-unique.nl is een dochteronderneming van Vente-unique.com, opgericht in 2005 en beursgenoteerd in Parijs sinds april 2018 - code ALVU - tel : 020 70 18 011
Rue Jacquard - 93315 le Pré Saint Gervais - Frankrijk