Badkamertextiel

16 producten
Criteria
Kleur
Kleur (tint)
Stijl
Vintage Romantiek (10)
Etnisch (6)
Opties
In voorraad (7)
Alle filters
49,99
Vastgestelde prijs* : 59
U heeft 16 Producten van de 16 bekeken

Badkamertextiel - Goedkope meubels, zitbanken, matrassen bij Vente-unique.nl

Het badkamertextiel hoort bij de productfamilie van het woontextiel. Hieronder vallen de essentiële textielwaren voor iedere badkamer: badhanddoeken, gezichtshanddoeken, badkamertapijten en badjassen. Deze producten zijn gemaakt van verschillende materialen. De meest voorkomende is katoen, dat bekendstaat om zijn zachtheid en duurzaamheid. Alle badkamertextielen zijn verkrijgbaar in verschillende maten die handig van pas kunnen komen op de badkamer: 

De gastendoek of kleine handdoek: klein; om je handen mee af te drogen.
De handdoek: middelgrote handdoek die wordt gebruikt om handen, gezicht en haar af te drogen. Deze hebben afmetingen van  50x100 cm en 50x90 cm.
De badhanddoek: dit is de meest gebruikte handdoek, die wordt gebruikt om af te drogen na een douche of bad. De meest conventionele formaten zijn 70x140 cm en 70x130 cm voor de kleinste badlakens en tot 100x150cm voor het meest klassieke formaat.
De maxi badhanddoek: we spreken van maxi badhanddoek bij afmetingen groter dan 100x150 cm.

Vente-unique biedt een ruime keuze aan badlinnen in een tijdloze, klassieke stijl of met warme en etnische looks! Word verliefd op de zachtheid van katoen en trakteer uzelf op een set van 4 handdoeken, een set van 2 badlakens, of een badmat - kies uit een breed assortiment de kleur die het beste bij u past. Praktisch en trendy, en altijd tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding!