Advies en contact: 020 70 18 011

Cyber Monday* :
aanbieding beëindigd!

Beste klanten, Deze aanbieding is beëindigd. U kunt uw bezoek voortzetten door hieronder onze aanbiedingen van dit moment te vinden.

Nu te ontdekken

Wintersale: Zitbanken & Fauteuils
Wintersale: Woonkamer & Kantoor
Wintersale: Slaapkamer & Bedden
Wintersale: Badkamer & Welzijn

*Cyber Monday 2019: na Black Friday nog steeds op zoek naar de koopjes? De aanbiedingen zijn nog niet afgelopen, dankzij Cyber Monday. Ontdek de uitzonderlijk lage prijzen bij al onze producten! Hoekbanken, zitbanken van stof, zitbanken van leer, xxl hoekbanken, salon tafels, tv meubels, buffetkasten, eettafels, stoelen, eenpersoonsbedden, tweepersoonsbedden, matrassen, kinderbedden, hoogslapers, stapelbedden, elektrische bedden, lampen, tapijten, badkamermeubels, baden, douchekolommen, spas, tuinhuises en serres, en meer. Alles voor de laagste prijzen, speciaal voor u. Met de feestdagen om de hoek is dit het perfecte moment om al uw cadeaus te kopen. Wat is Cyber Monday eigenlijk? Cyber Monday verscheen voor het eerst in 2005 om de onvrede van Black Friday te doen vergeten. Inderdaad, Black Friday kan ingewikkeld zijn: er zijn veel mensen in de winkels en het vinden van de juiste deal is een echte hindernisbaan! Gelukkig wordt het vinden van aanbiedingen online steeds eenvoudiger en toegankelijker. Cyber Monday bij Vente-unique? Evenveel aanbieding als tijdens black Friday en alles voor uitzonderlijk lage prijzen!

Uw nummer 1 in online meubelverkoop

Uw garanties

Keurmerk:

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Vente-unique.nl is een dochteronderneming van Vente-unique.com, opgericht in 2005 en beursgenoteerd in Parijs sinds april 2018 - code ALVU - tel : 020 70 18 011
Rue Jacquard - 93315 le Pré Saint Gervais - Frankrijk