Advies en contact: 020 70 18 011

Black Friday Week 2020* :
aanbieding beëindigd!

Beste klanten, Deze aanbieding is beëindigd. U kunt uw bezoek voortzetten door hieronder onze aanbiedingen van dit moment te vinden.

Nu te ontdekken

Kerstopruiming: Zitbanken & Fauteuils
Kerstopruiming: Woonkamer & Kantoor
Kerstopruiming: Slaapkamer & Bedden
Kerstkoopjes: Badkamer

*Black Friday week! Profiteer van de beste Black Friday 2020 aanbiedingen bij al onze goedkope meubels: zitbanken, stoelen, buffetkasten, tv meubels, baden, douche kolommen, eenpersoonsbedden, tweepersoonsbedden, matrassen, tuinhuisjes en serres, buiten sauna’s, spas, tapijten, lampen, spiegels en meer. Black Friday aanbiedingen voor al onze stijlen: Scandinavisch, design, eigentijds, klassiek, vintage, landelijk, alles in de aanbieding tegen de laagste prijzen! Wat is Black Friday eigenlijk? Overgevlogen uit de Verenigde Staten. Op de vrijdag na Thanksgiving zien alle winkels zwart van de mensen en beginnen de kerstaankopen. Black Friday is sinds enkele jaren ook te zien in Europa, zeker online. Ja, ook in Europa hebben we het recht op uitzonderlijke kortingen! Profiteer ervan! De beste aanbiedingen speciaal voor u! Goedkope zitbanken, stoelen, tv meubels alles in de aanbieding, kortingen bij de slaapkamer meubels en de bedden, een de goedkoopste badkamermeubels. En het beste van dit alles? Bij Vente-unique is Black Friday niet alleen op vrijdag, maar de hele week!

Uw nummer 1 in online meubelverkoop

Uw garanties

Keurmerk:

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Vente-unique.nl is een dochteronderneming van Vente-unique.com, opgericht in 2005 en beursgenoteerd in Parijs sinds april 2018 - code ALVU - tel : 020 70 18 011
Rue Jacquard - 93315 le Pré Saint Gervais - Frankrijk