Advies en contact: 020 70 18 011

Garderobekast en dressboy

3 producten

Garderobekasten en dressboys tegen lage prijs met kwaliteit. Profiteer van de lage prijzen. Wees er snel bij de voorraad is beperkt. Levering binnen 10 dagen

Ontdek ons aanbod van dressboys en betaalbare garderobekasten die wij speciaal voor u selecteerden! Een dressboy is een klein en discreet maar praktisch meubelstuk dat u toelaat orde te creëren in uw kamer.
Het kledingrek is dan weer de perfecte oplossing wanneer u niet over voldoende plaats beschikt. Het is snel geïnstalleerd en gemakkelijk te verplaatsen. U kunt er uw vesten of uw hemden op kapstok kwijt. En meestal hebben ze een kleine ruimte onderaan waar u bijvoorbeeld schoenen kunt plaatsen.
En geniet verder van een geordende kamer dankzij onze praktische garderobekasten. Wij kozen onze kledingrekken en kasten speciaal voor u, en steeds aan de beste prijs en met de best mogelijke kwaliteit!
Vergelijk mijn producten ( 0 / 6 )
( 0 / 6 )
Vergelijk een product
Verwijder
Vergelijk een product. U heeft al 6 producten in de vergelijker, het eerste product zal verwijderd worden

Uw nummer 1 in online meubelverkoop

Uw garanties

Keurmerk:

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Vente-unique.nl is een dochteronderneming van Vente-unique.com, opgericht in 2005 en beursgenoteerd in Parijs sinds april 2018 - code ALVU - tel : 020 70 18 011
Rue Jacquard - 93315 le Pré Saint Gervais - Frankrijk