Advies en contact: 020 70 18 011

Hoekbank met relaxfunctie

15 producten

Ontdek onze relax hoekbanken, vele in de aanbieding Profiteer snel van de hoge kortingen en ga voor de super prijs-kwaliteitverhouding van Vente-unique!

Wenst u het praktische aan het comfortabele te koppelen? Dat is mogelijk dankzij deze relax hoekbank, laat u verleiden door de L-vormige hoekbank die zich makkelijk laat aanpassen aan de plaats waarover u beschikt in uw salon. Ze zorgt niet enkel gezelligheid maar eveneens voor een maximum aan comfort met zijn verstelbare zitting: verhoog de beenpositie of kantel de rugleuning en bekom zo de ideale positie dankzij deze elektrisch of manueel verstelbare zitbanken met relaxfunctie! Met vente-unique.com kunt u kiezen uit mooi afgewerkte bekledingen vervaardigd uit nobele materialen om zo van uw woonkamer, vaak een belangrijke plaats in huis, een esthetische ruimte te maken. Het design met zijn genereuze en cocooning vormen nodigt u uit voor een verdiende rustpauze! Vente-unique.nl biedt u een breed aanbod van relax hoekbanken aan tegen competitieve prijzen!
Vergelijk mijn producten ( 0 / 6 )
( 0 / 6 )
Vergelijk een product
Verwijder
Vergelijk een product. U heeft al 6 producten in de vergelijker, het eerste product zal verwijderd worden

Uw nummer 1 in online meubelverkoop

Uw garanties

Keurmerk:

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Vente-unique.nl is een dochteronderneming van Vente-unique.com, opgericht in 2005 en beursgenoteerd in Parijs sinds april 2018 - code ALVU - tel : 020 70 18 011
Rue Jacquard - 93315 le Pré Saint Gervais - Frankrijk