Advies en contact: 020 70 18 011

Salontafel met opbergruimte

38 producten
Uw criteria:

Salontafel met opbergruimte 30 tot 50% korting. Profiteer van onze selectie Salontafel met opbergruimte, kwaliteit tegen kortingprijzen! Snelle levering!

Moderniteit en plaatswinst combineren? Dat is mogelijk met de salontafel met opbergruimte! Dankzij de salontafel met opbergruimte kunt u allerlei voorwerpen die op de tafel slingeren een plaats geven: de afstandsbediening voor de televisie, een boek of onderleggertjes. Uw woonkamer zal er netjes uitzien en het geheel zal niet meer worden overheerst door al die kleine voorwerpjes die voor wanorde zorgen.
En nu heeft u de plaats voor accessoires zoals kaarsen, een vaas of een plant. De salontafels met opbergruimte zijn zowel praktisch als design, ze zijn te verkrijgen in vele soorten materialen: hout, glas, metaal of zelfs gevlochten harsdraden! Er zijn ook verschillende kleuren beschikbaar die u toelaten uw interieur in te richten volgens de stijl die u wenst: hedendaags, vintage of Scandinavisch. Vind de volledige collectie salontafels met opbergruimte op Vente-unique.nl tegen de beste prijzen!
Vergelijk mijn producten ( 0 / 6 )
( 0 / 6 )
Vergelijk een product
Verwijder
Vergelijk een product. U heeft al 6 producten in de vergelijker, het eerste product zal verwijderd worden

Uw nummer 1 in online meubelverkoop

Uw garanties

Keurmerk:

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Vente-unique.nl is een dochteronderneming van Vente-unique.com, opgericht in 2005 en beursgenoteerd in Parijs sinds april 2018 - code ALVU - tel : 020 70 18 011
Rue Jacquard - 93315 le Pré Saint Gervais - Frankrijk