Menu
×
Resultaten van uw zoekopdracht:  Sluiten
Catalogus
Geen enkele catalogus komt overeen met uw zoekopdracht
  ProductenAlle producten bekijken
  Geen enkel product komt overeen met uw zoekopdracht
   Winkelwagen

   Keuken & Huishoudelijk apparaat

   Ontdek onze keuken- en elektrische apparatuur, de plek voor zowel amateurs als professionele culinaire artiesten. Zie hier ons advies, foto's en inspirerende video's om u te helpen de perfecte keuken te creëren. Van keukenmeubels tot apparatuur, vind de items die u helpen om heerlijke gerechten sneller en efficiënter dan ooit voor te bereiden.

   Het vervolg lezen Minder lezen

   Ontdek alle meubels en elektrische apparaten die u nodig heeft om uw droomkeuken in te richten! Snelle levering

   De keuken

   Als er één ruimte is die u 100% kunt creëeren om aan al uw behoeften te voldoen, is het wel de keuken. Van de keuze van de keukenmeubels, hun kleuren, opstellingen, tot het materiaal van het werkblad, creëer een ruimte die bij u past.

   Voor een op maat gemaakte keuken is het ontwerpen van een werkblad dat aan uw behoeftes voldoet cruciaal. Het moet zowel stijlvol als praktisch zijn voor het voorbereiden van maaltijden. Het plaatsen van een kookeiland kan ook handig zijn om de ruimte te optimaliseren.

   • De modellen van U-vormige keukens zijn bijzonder praktisch en hebben de mogelijkheid om de ruimte te maximaliseren door veel opbergruimte en een groot werkblad te bieden.
   • Een I-vormige keuken is perfect voor kleine appartementen met een open keuken naar een andere leefruimte. Het toevoegen van een keukeneiland helpt om de twee ruimtes beter te splitsen.
   • De L-vormige keuken of hoekkeuken is de perfecte compromis tussen beide: het biedt een groter werk- en opbergruimte dan een I-vormige keuken zonder dat het een aparte ruimte zoals bij een U-vormige keuken vereist.

   En zelfs als u ervoor kiest om een keukenpakket te installeren, ontbreekt het niet aan keuze qua stijl: of u nu een moderne keuken kiest, met strakke lijnen en moderne materialen, een open keuken voor meer gezelligheid, of een ingerichte keuken voor een optimale ruimtebesparing, u zult hier makkelijk de keuken vinden die bij u past.

   Het belangrijkste is om een keuken te vinden die bij uw budget past. Inderdaad, het bedrag dat u van plan bent uit te geven aan uw keukenproject is ongetwijfeld een van de meest bepalende factoren: op maat gemaakt, type materialen om te gebruiken, keuze van elektrische apparaten...

   Verschillende opbergers en meubels voor de keuken

   Het creëren van uw keuken vereist de integratie van vele meubels, die meer of minder belangrijk kunnen zijn, om de culinaire ruimte te creëren die bij u past:

   • De bovenkasten worden boven uw gootsteen en werkblad geplaatst en hebben kasten om uw serviesgoed of boodschappen op te bergen. Ze kunnen deels open zijn, maar zijn meestal gesloten met deuren die opendraaien of schuiven.
   • De onderkasten, zoals de naam al aangeeft, bevinden zich onder uw werkblad. Dit zijn opbergcompartimenten met deuren en laden.
   • De kast onder de gootsteen heeft als kenmerk dat het toegang geeft tot de leidingen onder uw gootsteen terwijl het een groot opslagoppervlak biedt.
   • De serveerwagen is een klein trolleymeubel waarmee u keukengerei, voorwerpen, opgemaakte borden kunt plaatsen en door uw huis of door uw woning kunt verplaatsen.
   • De keukenbuffet en de servieskast bieden u meer opbergruimte voor uw servies en andere keukenbenodigdheden.
   • Het keukeneiland is een opbergmeubel met een aanrechtblad erbovenop. Het wordt meestal in het midden van uw keuken geplaatst. Het kan dienen als afscheiding tussen de keuken en de eetkamer en u voorzien van extra ruimte om uw maaltijden te voorbereiden of zelf aan te eten.

   De complete keuken: de budgetoplossing

   Uw keuken ontwerpen is een interieurontwerp dat u veel geld kan kosten, vooral als u besluit om deze van A tot Z te personaliseren. Als u echter een kleiner budget heeft maar toch een functionele en harmonieuze ruimte wilt creëren, is het kiezen voor een complete keuken de meest verstandige keuze die u kunt maken. Het kopen van een complete keukenpakket stelt u ook in staat om te besparen op de montage- en assemblagekosten die u zelf kunt uitvoeren.

   Keukenapparatuur: de essentiële benodigdheden

   Keukenapparatuur is een essentieel onderdeel van de moderne keuken. Een ingerichte keuken zorgt voor een enorme tijdsbesparing bij de verschillende bereidingen die u in deze ruimte kunt doen en verbetert over het algemeen uw comfort. Keukenapparatuur kan naast de functionaliteiten ook worden gekozen vanwege de esthetische kenmerken: het kan een moderne, klassieke of vintage touch aan uw keuken geven. Het is onderverdeeld in twee categorieën: groot keukentoestel en klein keukentoestel.

   Het grote keukentoestel omvat kookapparatuur (oven, magnetron, kookplaat), koeling (koelkast, diepvriezer) en reinigingsapparatuur (vaatwasser). Deze apparatuur kan worden ingebouwd voor een harmonieuze keuken, of geplaatst worden tussen uw keukenmeubels voor meer flexibiliteit.

   Het kleine keukentoestel omvat het koffiezetapparaat, broodrooster, keukenrobot of waterkoker.