Advies en contact: 020 70 18 011

Keukentrolley

8 producten

Keukentrolley tegen de beste prijs en snelle levering! Profiteer snel van de hoge kortingen en ga voor de super prijs-kwaliteitverhouding van Vente-unique!

De keukentrolley is een nuttig meubelstuk dat in de keuken of woonkamer kan worden geplaatst en waar men alle vaatwerk kan in opbergen. Onze handige keukentrolleys zullen u dagdagelijks van nut zijn als bijkomend werkblad, opbergruimte of om borden tot in de eetkamer te vervoeren. Al onze trolleys zijn voorzien van wieltjes zodat ze makkelijk kunnen worden verplaatst tussen de verschillende ruimtes. De keukentrolleys zijn gemaakt van massief hout en zijn dus robuust en hebben een lange levensduur. Ze zijn voorzien van een groot aantal kasten, legplanken, nissen en flessenrekken en u zult ze al heel snel niet meer kunnen missen! Grijs, wit of naturel kleuren, kies het model dat het beste bij u past! Twijfel niet meer en kies voor de beste prijs-kwaliteitverhouding op Vente-unique.nl.
Vergelijk mijn producten ( 0 / 6 )
( 0 / 6 )
Vergelijk een product
Verwijder
Vergelijk een product. U heeft al 6 producten in de vergelijker, het eerste product zal verwijderd worden

Uw nummer 1 in online meubelverkoop

Uw garanties

Keurmerk:

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Vente-unique.nl is een dochteronderneming van Vente-unique.com, opgericht in 2005 en beursgenoteerd in Parijs sinds april 2018 - code ALVU - tel : 020 70 18 011
Rue Jacquard - 93315 le Pré Saint Gervais - Frankrijk