Advies en contact: 020 70 18 011

Leren slaapbanken

19 producten

Leren slaapbanken 30 tot 50% korting. Profiteer van onze selectie Leren slaapbanken, kwaliteit tegen kortingprijzen! Snelle levering in 10 dagen mogelijk!

Houdt u van elegant en chique? Combineer het nobele materiaal van het leer met deze praktische twee in 1 zitbank: de slaapbank! Alle soorten leer zijn beschikbaar; vaarsleer, buffelleer tot bycast leer! Het is belangrijk uw leren zitbank goed te onderhouden met aangepaste produkten; dit zal ervoor zorgen dat hij mooi blijft door de jaren heen.
Kies voor een praktische slaapbank en het chique aspect van het leer en geniet zo van een kwaliteitsvolle extra slaapplaats. U kunt kiezen voor een vintage stijl met een mooie leren slaapbank met gepatineerde look, gaan voor een rode leren zitbank of voor een praktischere oplossing en plaats winnen met een leren hoekslaapbank. Houdt u van mooie materialen? Kies dan voor een zitbank van 100% leer voor uitzonderlijke kwaliteit!
Vergelijk mijn producten ( 0 / 6 )
( 0 / 6 )
Vergelijk een product
Verwijder
Vergelijk een product. U heeft al 6 producten in de vergelijker, het eerste product zal verwijderd worden

Uw nummer 1 in online meubelverkoop

Uw garanties

Keurmerk:

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Vente-unique.nl is een dochteronderneming van Vente-unique.com, opgericht in 2005 en beursgenoteerd in Parijs sinds april 2018 - code ALVU - tel : 020 70 18 011
Rue Jacquard - 93315 le Pré Saint Gervais - Frankrijk