Advies en contact: 020 70 18 011

Ovale salontafel

8 producten

Ovale salontafel 30 tot 50% korting. Profiteer van onze selectie Ovale salontafel, kwaliteit tegen kortingprijzen! Snelle levering!

Heeft u een ruime woonkamer? Wenst u hem nog gezelliger te maken en te kiezen voor een originele en moderne stijl? Verzacht de vormen en kies voor een ovale tafel! De ovale salontafel is onmiskenbaar modern, ze brengt gezelligheid en design in een kamer, ze is praktischer dan een ronde tafel en kan handig zijn bij het inrichten van uw ruimte. Ontdek onze ovalen salontafels van gehard glas voor een hedendaagse en chique look. Dankzij dit transparante materiaal kunt u uw interieur inrichten zonder het geheel te zwaar te maken. Voorzie ook een vloerkleed, zo wordt het nog aangenamer, en creëer in uw ruimte de sfeer die u wenst: hedendaags, vintage of Scandinavisch. Vind wat u zoekt in ons aanbod van ovale salontafels op Vente-unique.nl.
Vergelijk mijn producten ( 0 / 6 )
( 0 / 6 )
Vergelijk een product
Verwijder
Vergelijk een product. U heeft al 6 producten in de vergelijker, het eerste product zal verwijderd worden

Uw nummer 1 in online meubelverkoop

Uw garanties

Keurmerk:

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Vente-unique.nl is een dochteronderneming van Vente-unique.com, opgericht in 2005 en beursgenoteerd in Parijs sinds april 2018 - code ALVU - tel : 020 70 18 011
Rue Jacquard - 93315 le Pré Saint Gervais - Frankrijk