Advies en contact: 020 70 18 011

Ronde salontafel

34 producten

Ronde salontafel 30 tot 50% korting. Profiteer van onze selectie Ronde salontafel, kwaliteit tegen kortingprijzen! Snelle levering!

De ronde salontafel is het onmisbare element om in uw woonkamer een moderne en stijlvolle look te creëren. Deze ronde tafel zal bovendien voor gezelligheid zorgen want, genietend van een aperitief, kunt u gemakkelijk met al uw gasten praten.
De ronde salontafel is verkrijgbaar in vele maten, een grote tafel die u een plaats kunt geven bij uw hoekbank in de woonkamer, of eerder een decoratieve bijzettafel, die u dan eenvoudig kunt afwerken met een prachtige vaas!
Ze zijn te verkrijgen in een veelvoud aan kleuren, eenvoudige witte ronde salontafels tot de meer originele groene of roze salontafels! En ontdek ook de verschillende materialen waaruit u kunt kiezen op Vente-unique.nl: houten ronde salontafels voor een natuurlijke look, glazen tafels voor transparantie en licht of tafels van marmer die voor een chique en elegante toets zullen zorgen. Creëer voor uzelf een aangename woonkamer met de mooiste ronde salontafels tegen de beste prijzen!
Vergelijk mijn producten ( 0 / 6 )
( 0 / 6 )
Vergelijk een product
Verwijder
Vergelijk een product. U heeft al 6 producten in de vergelijker, het eerste product zal verwijderd worden

Uw nummer 1 in online meubelverkoop

Uw garanties

Keurmerk:

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Vente-unique.nl is een dochteronderneming van Vente-unique.com, opgericht in 2005 en beursgenoteerd in Parijs sinds april 2018 - code ALVU - tel : 020 70 18 011
Rue Jacquard - 93315 le Pré Saint Gervais - Frankrijk