Advies en contact: 020 70 18 011

Verstelbare salontafel

7 producten
Uw criteria:

Verstelbare salontafel tegen de beste prijzen! OP=OP Profiteer snel van de hoge kortingen en ga voor de super prijs-kwaliteitverhouding van Vente-unique!

Durf te kiezen voor een futuristische en praktische verstelbare salontafel! Woont u in een studio of klein appartement? Dan is de verstelbare salontafel wat u nodig heeft! Ze zal u toelaten te eten of te werken op de correcte hoogte vanuit uw zitbank of fauteuil. Inderdaad, de specificiteit van deze tafel is dat ze in één beweging kan worden verhoogd om zo enkele centimeters te winnen: nooit meer rugpijn of oncomfortabele houdingen wanneer u wenst te eten terwijl u naar een goede film kijkt.
De verstelbare salontafel is ook ideaal om kleine objecten in op te bergen, onder het verstelbare blad bevindt zich een opbergruimte waarin u makkelijk boeken, een computer, afstandsbedieningen of zelfs kopjes of glazen kunt opbergen!
Twijfel dus niet langer en kies voor deze praktische en moderne salontafel: vind de tafel van uw dromen dankzij de vele kleuren die Vente-unique.nl voor u selecteerde, van wit tot bruin en zelfs zwart, u kunt uw woonkamer stijlvol inrichten en dat tegen de beste prijzen!
Vergelijk mijn producten ( 0 / 6 )
( 0 / 6 )
Vergelijk een product
Verwijder
Vergelijk een product. U heeft al 6 producten in de vergelijker, het eerste product zal verwijderd worden

Uw nummer 1 in online meubelverkoop

Uw garanties

Keurmerk:

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Vente-unique.nl is een dochteronderneming van Vente-unique.com, opgericht in 2005 en beursgenoteerd in Parijs sinds april 2018 - code ALVU - tel : 020 70 18 011
Rue Jacquard - 93315 le Pré Saint Gervais - Frankrijk