Menu
×
Resultaten van uw zoekopdracht:  Sluiten
Catalogus
Geen enkele catalogus komt overeen met uw zoekopdracht
  ProductenAlle producten bekijken
  Geen enkel product komt overeen met uw zoekopdracht
   Winkelwagen

   Wellness en recreatie

   Welkom in onze ruimte gewijd aan welzijn en sportieve activiteiten. Goede voornemens zijn niet alleen voor januari. Tijd nemen om te ontspannen en tot rust te komen is van vitaal belang voor onze geestelijke en lichamelijke gezondheid gedurende het hele jaar. Het verzorgen van uzelf is geen onbereikbare droom: spa's, sauna's, hammams, wellnessapparatuur en sportuitrustingen zijn tegenwoordig dagelijkse bondgenoten van ons welzijn. Ontdek al onze tips om bij u thuis ruimtes in te richten voor welzijn en sport.

   Het vervolg lezen Minder lezen

   Richt uw eigen ontspannings- en welzijnsruimte in met onze ruime selectie van spa's, sauna's, hammams, sportuitrusting en spellen voor het hele gezin. Snelle levering!

   De voordelen van sport voor gezondheid en welzijn

   Het is van essentieel belang om goed voor uzelf te zorgen als u wilt genieten van een rijk leven, vooral wanneer ons leven in een razend tempo voorbijgaat. En dat gaat natuurlijk via sport en momenten van welzijn. Twee concepten die soms niet van elkaar te scheiden zijn.

   Sportieve activiteit heeft positieve effecten op onze fysieke en mentale gezondheid. Het verbetert de cognitieve vaardigheden, de botdichtheid en de spiermassa. Sporten is ook een uitstekende manier om stress te verminderen en voor een goede nachtrust.

   Het is echter ook mogelijk om uw dagelijks welzijn aanzienlijk te verbeteren te sporten. Maar pntspanning en relaxen is daarvoor wel noodzakelijk: spa's, sauna's, massages... Ontspanning is soms maar een klik van u verwijderd.

   Dit zijn enkele essentiële items die u in huis moet hebben om dagelijks minstens enkele minuten te sporten en een gezonde levensstijl te behouden of te beginnen.

   Sportuitrusting die u in huis moet hebben

   Tafeltennistafel en biljart plezierig te sporten

   Net zo leuk als sportief, de tafeltennistafel en het biljart zijn uitstekende manieren om plezier en sporten te combineren. Tafeltennis, naast het gebruiken van een groot deel van het lichaam zoals armen, benen en zelfs buikspieren, is het een leuke manier om te sporten en ontspannen met uw vrienden en famillie.

   Wat betreft biljart, concentratie van groot belang, waardoor de cognitieve vaardigheden worden aangesproken. Bovendien zijn er 3-in-1 biljarttafels beschikbaar, die u kunt transformeren tot een eettafel en tennistafel, waardoor u enorm veel ruimte bespaart.

   De aanschaf van een tafeltennistafel of een biljarttafel voor thuis is dan ook een goede optie om er dubbel veel plezier aan te hebben: regelmatige wat sporten leven terwijl het ook nog super leuk is om te doen.

   Opzetzwembad voor een leuke sportieve activiteit

   Het opzetzwembad biedt een toegankelijk alternatief om welzijn en sport in uw dagelijks leven te brengen. Makkelijk te installeren, kunt u nu thuis zwemmen, een sport die het hele lichaam gebruikt. Het kan ook worden gebruikt voor aquagym-sessies, een activiteit die het lichaam op een makkelijkere manier versterkt dankzij de weerstand van het water. Een zwembad zal u zeker alle voordelen van sport brengen.

   En wat een genot om een plek te hebben om af te koelen en ontspannen momenten door te brengen met vrienden of familie wanneer de zonnige dagen eraan komen.

   Apparatuur die u in huis moet hebben om te ontspannen

   Ontspanningsmomenten met de spa en de sauna

   De spa en de sauna zijn twee wellnessfaciliteiten die steeds populairder worden om het welzijn te verbeteren. Hun gebruik na een sportsessie biedt gunstige effecten voor het lichaam en de geest.

   De sauna, van Finse oorsprong, is een kleine verwarmde ruimte tussen 70 en 100°C die spierherstel en ontspanning stimuleren, terwijl ook de eliminatie van toxines mogelijk wordt gemaakt. Het staat ook bekend om het stimuleren van het immuunsysteem en het vergemakkelijken van endorfineafscheiding, wat een gevoel van welzijn in het hele lichaam geeft.

   De spa, daarentegen, is een bubbelbad verwarmd tot ongeveer 38°C. Het is bijzonder effectief om de spieren te ontspannen en spierpijn te verlichten. Het stimuleert ook de bloedsomloop en ontspant de geest.

   Massagestoel voor dagelijks welzijn

   Maar als u geen ruimte of budget heeft om deze grote ontspanningsvoorzieningen aan te schaffen, kunt u kiezen voor de massagestoel. Het bootst verschillende massagetechnieken na, waardoor stress, spierspanning en bloedcirculatie kunnen worden verminderd:

   • Sommige modellen bieden gerichte massages op basis van uw behoeften: nek, rug, benen.
   • Anderen zijn uitgerust met warmtefunctie, ideaal voor diepe ontspanning.
   • Hoogwaardige massagestoelen bieden aanpasbare programma's, afgestemd op uw wensen en lichaamsbouw.

   En, een ander voordeel, u kunt op elk moment een massagestoel gebruiken, of het nu na een sportieve sessie is om spierherstel te stimuleren, of gewoon voor een relaxmomentje.