Zwembad

5 producten
Criteria
Vorm
Rechthoek (2)
Rond (2)
Ovaal (1)
Kleur
Lengte
van 400 cm tot 499 cm (4)
van 500 cm tot 599 cm (1)
Diepte
van 200 cm tot 399 cm (3)
van 400 cm tot 599 cm (2)
Inclusief uitrusting
Binnenkomst trap (5)
Filter (5)
Afdekzeil (3)
Patroon (2)
Vloermat (2)
Reparatieset (2)
Opties
In voorraad (5)
Prijs
van € 200 tot € 399,99 (3)
van € 400 tot € 599,99 (2)
Alle filters
U heeft 5 Producten van de 5 bekeken

Zwembaden tegen de beste prijs en snelle levering! OP=OP Profiteer snel van de hoge kortingen en ga voor de super prijs-kwaliteitverhouding van Vente-unique!


Indien u het geluk heeft over een tuin of terras te beschikken, zult u zich, met de komst van de mooie dagen, misschien laten verleiden tot de aankoop van een zwembad.
Er bestaan 2 soorten zwembaden: het opblaasbaar zwembad en het opzetzwembad.
Een opzetzwembad is de perfecte oplossing indien u een stevig, eenvoudig te monteren zwembad zoekt. Dankzij de structuur van metalen buizen beschermd met versterkt PVC is dit type zwembad veel steviger dan een opblaasbaar zwembad. Bovendien is het eenvoudiger te onderhouden dan een inbouw of half-inbouw zwembad en kan het 's winters worden afgebroken en opgeborgen.
Opdat iedereen zijn gading zou vinden, bevat ons aanbod ronde opzetzwembaden, om in te spelen, en rechthoekige opzetzwembaden indien u eerder baantjes wilt trekken. En beide aan voordelige prijzen!
Als u niet enkel wilt zwemmen maar ook van een ontspannend massage-moment wilt genieten, raden wij u aan een kijkje te gaan nemen in ons massagebad aanbod.