Advies en contact: 020 70 18 011

Slaapbank van kunstleer

45 producten

Slaapbank van kunstleer 30 tot 50% korting. Profiteer van onze selectie Slaapbank van kunstleer, kwaliteit tegen kortingprijzen! Snelle levering van 10 dagen!

Met een kunstleren slaapbank kiest u ervoor trendy te blijven in welke stijl u ook kiest: klassiek, hedendaags of vintage! Hij imiteert perfect het aspect van leer, ziet er chique uit, is zeer stevig, makkelijk in onderhoud en bovendien betaalbaar.
Combineer uw zitbank met een kunstleren fauteuil of een kunstleren poef voor een moderne en sobere sfeer! En combineer de gezelligheid van een twee- of driezitsbank met het superzachte en glanzende materiaal om uw ruimte te laten stralen. Of kies resoluut voor kleur met een rode kunstleren zitbank!
Vente-unique.nl biedt u een brede waaier aan kunstleren slaapbanken die niet duur zijn en in verschillende kleuren bestaan om zo aan al uw wensen te voldoen!
Vergelijk mijn producten ( 0 / 6 )
( 0 / 6 )
Vergelijk een product
Verwijder
Vergelijk een product. U heeft al 6 producten in de vergelijker, het eerste product zal verwijderd worden

Uw nummer 1 in online meubelverkoop

Uw garanties

Keurmerk:

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Vente-unique.nl is een dochteronderneming van Vente-unique.com, opgericht in 2005 en beursgenoteerd in Parijs sinds april 2018 - code ALVU - tel : 020 70 18 011
Rue Jacquard - 93315 le Pré Saint Gervais - Frankrijk