Advies en contact: 020 70 18 011

Stoel Leer - Polyurethaan

38 producten
Uw criteria:

Stoel Leer - Polyurethaan 30 tot 50% korting. Profiteer van onze selectie Stoel Leer - Polyurethaan, kwaliteit tegen kortingprijzen! Snelle levering!

Ontdek ons aanbod van kunstleren stoelen voor de eetkamer. Dit slimme mengsel van polyurethaan en stof ziet eruit als leer, voelt aangenaam aan en is gemakkelijk te onderhouden: eventuele vlekken of vuil kunt u gewoon verwijderen met een spons. Ideaal dus voor grote gezinnen, een klein budget of iedereen die niet te veel tijd wil besteden aan het onderhoud van zijn meubels! Combineer verschillende stijlen met de kunstleren stoelen, van design tot hedendaags en zelfs de Scandinavische stijl of pas uw tafel aan deze comfortabele stoelen aan. Ze worden verkocht per stuk of per lot zodat u kunt genieten van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding! Wacht niet langer en kies voor de beste prijs-kwaliteit verhouding op Vente-unique.nl!
Vergelijk mijn producten ( 0 / 6 )
( 0 / 6 )
Vergelijk een product
Verwijder
Vergelijk een product. U heeft al 6 producten in de vergelijker, het eerste product zal verwijderd worden

Uw nummer 1 in online meubelverkoop

Uw garanties

Keurmerk:

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Vente-unique.nl is een dochteronderneming van Vente-unique.com, opgericht in 2005 en beursgenoteerd in Parijs sinds april 2018 - code ALVU - tel : 020 70 18 011
Rue Jacquard - 93315 le Pré Saint Gervais - Frankrijk