Advies en contact: 020 70 18 011

Vierkante salontafel

25 producten

Vierkante salontafel 30 tot 50% korting. Profiteer van onze selectie Vierkante salontafel, kwaliteit tegen kortingprijzen! Snelle levering!

Wat voor stijl u ook wenst te geven aan uw leefruimte, de vierkante salontafel zal er zeker bij passen. Ze is heel praktisch en neemt de plaats die u er aan geeft op een moderne en stijlvolle manier in. U vindt een breed assortiment van vierkante salontafels, in alle kleuren en materialen, van hout tot metaal en zelfs glas.
Werk uw vierkante salontafel af met een accessoire zoals een beeld of een vaas en geef zo een nog warmer gevoel aan uw ruimte.
Breng gezellige momenten door rond deze salontafel; rustig gezeten in uw leren fauteuil, terwijl u naar een goede film kijkt of een aperitief deelt met vrienden of familie.
Ontdek de vele stijlen; etnisch, charmante vintage of industrieel in ons gamma op Vente-unique.nl en steeds tegen de beste prijzen!
Vergelijk mijn producten ( 0 / 6 )
( 0 / 6 )
Vergelijk een product
Verwijder
Vergelijk een product. U heeft al 6 producten in de vergelijker, het eerste product zal verwijderd worden

Uw nummer 1 in online meubelverkoop

Uw garanties

Keurmerk:

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Vente-unique.nl is een dochteronderneming van Vente-unique.com, opgericht in 2005 en beursgenoteerd in Parijs sinds april 2018 - code ALVU - tel : 020 70 18 011
Rue Jacquard - 93315 le Pré Saint Gervais - Frankrijk