Advies en contact: 020 70 18 011

Driezits slaapbanken of tweezits slaapbanken

115 producten

Driezits slaapbanken of tweezits slaapbanken online kopen Profiteer snel van de hoge kortingen en ga voor de super prijs-kwaliteitverhouding van Vente-unique!

De slaapbank is de beste manier indien u wenst te gaan voor praktisch én trendy! Uw zitbank met slaapfunctie kan 2 of 3 zitplaatsen hebben, aan u de keuze in functie van de plaats die u heeft, en u creëert bovendien een kwaliteitsvolle slaapplaats voor uw gasten. Indien u op zoek bent naar een slaapbank voor dagelijks gebruik, dan is de uitklapbare bedbank met matras de beste oplossing voor u want u plooit hem open in enkele minuten, hij beschikt over een echt matras en vaak ook nog over een opbergruimte voor uw kussens. Bent u op zoek naar een slaapbank voor occasioneel gebruik, dan hebt u waarschijnlijk genoeg aan de klik-klak, de bedbank of de BZ. Een stoffen bedbank voor een moderne of hedendaagse stijl, maar daar stopt het niet, u kunt kiezen uit een breed assortiment van materialen. Vente-unique.nl selecteerde voor u een groot en gediversifieerd aanbod zodat iedereen zijn gading vindt, en steeds tegen onklopbare prijzen!
Vergelijk mijn producten ( 0 / 6 )
( 0 / 6 )
Vergelijk een product
Verwijder
Vergelijk een product. U heeft al 6 producten in de vergelijker, het eerste product zal verwijderd worden

Uw nummer 1 in online meubelverkoop

Uw garanties

Keurmerk:

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Vente-unique.nl is een dochteronderneming van Vente-unique.com, opgericht in 2005 en beursgenoteerd in Parijs sinds april 2018 - code ALVU - tel : 020 70 18 011
Rue Jacquard - 93315 le Pré Saint Gervais - Frankrijk