Advies en contact: 020 70 18 011

Tweezits en driezitsbanken van kunstleer

47 producten

Tweezits en driezitsbanken van kunstleer 30 tot 50% korting. Profiteer van onze selectie zitbanken van kunstleer, kwaliteit voor kortingprijzen. Top prijzen!

Kunstleren bekleding geeft u een superzacht, glanzend en esthetisch materiaal dat perfect het aspect van leer imiteert. U kunt ook kiezen voor een zitbank in 2 verschillende materialen: kunstleer en stof bijvoorbeeld voor een modernere look. Kies uw kunstleren twee- of driezitsbank om gasten, vrienden of familie te ontvangen en kies daarbij de vorm en opties die het beste bij u passen: een kunstleren slaapbank voor een praktische extra slaapplaats of een kunstleren zitbank met relaxfunctie voor ontspanning en maximaal comfort! En voor nog meer gezelligheid kunt u een kunstleren fauteuil toevoegen aan uw woonkamer! Vente-unique.nl biedt u een brede keuze van betaalbare kunstleren twee- of driezitsbanken, in vele kleuren zodat u zeker de zitbank vindt die u zoekt!
Vergelijk mijn producten ( 0 / 6 )
( 0 / 6 )
Vergelijk een product
Verwijder
Vergelijk een product. U heeft al 6 producten in de vergelijker, het eerste product zal verwijderd worden

Uw nummer 1 in online meubelverkoop

Uw garanties

Keurmerk:

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Vente-unique.nl is een dochteronderneming van Vente-unique.com, opgericht in 2005 en beursgenoteerd in Parijs sinds april 2018 - code ALVU - tel : 020 70 18 011
Rue Jacquard - 93315 le Pré Saint Gervais - Frankrijk