Advies en contact: 020 70 18 011

Tweezits en driezitsbanken van leer

101 producten

Tweezits en driezitsbanken van leer 30 tot 50% korting. Profiteer van onze selectie Tweezits en driezitsbanken van leer, kwaliteit tegen kortingprijzen!

Het eerste wat u ziet wanneer u een woonkamer binnenwandelt, is de zitbank, of hij nu 2 of 3 plaatsen biedt, u merkt hem op in één oogopslag!
Met de leren zitbank kiest u voor een geraffineerde stijl voor uw interieur. Dit nobele materiaal laat u toe elegantie en duurzaamheid te combineren. Alle soorten leer zijn beschikbaar; vaarsleer, buffelleer tot bycast leer! Het is belangrijk uw leren zitbank goed te onderhouden met aangepaste produkten; dit zal ervoor zorgen dat hij mooi blijft door de jaren heen.
U kunt kiezen voor een vintage stijl met een mooie leren zitbank met gepatineerde look en accessoires of meubels van dezelfde stijl. Eens u uw bekleding heeft gekozen, rest er u enkel nog de keuze van de maat in functie van de plaats waarover u beschikt. U kunt kiezen voor een leren 2 zitsbank of een leren 3 zitsbank, makkelijk te combineren met een mooie leren fauteuil! Ontdek de selectie van Vente-unique.nl voor een unieke keuze van leren twee- of driezitsbanken aan de beste prijzen!
Vergelijk mijn producten ( 0 / 6 )
( 0 / 6 )
Vergelijk een product
Verwijder
Vergelijk een product. U heeft al 6 producten in de vergelijker, het eerste product zal verwijderd worden

Uw nummer 1 in online meubelverkoop

Uw garanties

Keurmerk:

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Vente-unique.nl is een dochteronderneming van Vente-unique.com, opgericht in 2005 en beursgenoteerd in Parijs sinds april 2018 - code ALVU - tel : 020 70 18 011
Rue Jacquard - 93315 le Pré Saint Gervais - Frankrijk