Advies en contact: 020 70 18 011

Hoge buffetkast

9 producten

Hoge buffetkasten 30 tot 50% korting. Profiteer van onze selectie Hoge buffetkasten, super prijs-kwaliteitverhouding! Snelle levering in 10 dagen!

Kom snel ons aanbod van hoge buffetkasten ontdekken! De hoge buffetkasten zijn zeer praktisch en beschikken over veel opbergruimte die u toelaat alles op een ingenieuze manier te ordenen! In de woonkamer, eetkamer of zelfs in de keuken; ze zullen uw interieur mooi aankleden! Kies voor een vitrinekast met deuren van gehard glas om een mooi servies tot zijn recht te laten komen of hou het discreter met een meubel met deuren en laden. Plaats een mooie staande lamp naast uw buffet of voorzie een kunstplant om uw ruimte op te fleuren. De hoge buffetkast is perfect om uw leefruimte aan te kleden volgens uw smaak, of ze nu wit of naturel is of eerder felle kleuren heeft; uw zult zeker de kast vinden die perfect bij u past!
Vergelijk mijn producten ( 0 / 6 )
( 0 / 6 )
Vergelijk een product
Verwijder
Vergelijk een product. U heeft al 6 producten in de vergelijker, het eerste product zal verwijderd worden

Uw nummer 1 in online meubelverkoop

Uw garanties

Keurmerk:

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Vente-unique.nl is een dochteronderneming van Vente-unique.com, opgericht in 2005 en beursgenoteerd in Parijs sinds april 2018 - code ALVU - tel : 020 70 18 011
Rue Jacquard - 93315 le Pré Saint Gervais - Frankrijk