Menu
×
Resultaten van uw zoekopdracht:  Sluiten
Catalogus
Geen enkele catalogus komt overeen met uw zoekopdracht
  ProductenAlle producten bekijken
  Geen enkel product komt overeen met uw zoekopdracht
   Winkelwagen

   Doe-het-zelf

   Ontdek nu onze kluscatalogue, de plek voor alle hobbyisten, renovators en DIY-liefhebbers. Of u nu een ervaren klusser bent of aan uw eerste bouwproject begint, hier vind u onze adviezen, tips en inspirerende foto's en video's die u helpen om u projecten succesvol af te ronden.

   Het vervolg lezen Minder lezen

   Wilt u uw huis inrichten of renoveren? Ontdek alles wat u nodig heeft om uw interieur en exterieur aan te passen. Snelle levering!

   Naast het feit dat u uw eigen ideeën tot leven kunt brengen, biedt onze Doe-het-zelf (Do It Yourself) /Kluscatalpogue de mogelijkheid om echt geld te besparen op uw projecten.

   Zelfrenovatie geeft u de mogelijkheid om unieke en gepersonaliseerde items en meubels te creëren, die perfect bij uw interieur passen. Of u nu de kinderkamer wilt personaliseren met decoratieve letters, een originele kerstversiering wilt maken of iets creëren van hergebruikte materialen, DIY is geschikt voor u. Het kan ook dat u een nieuwe stijl aan een ruimte in uw huis wilt geven, en niets werkt beter dan zelf een nieuwe vloer- of wandafwerking.

   Met de vele online bronnen die u inspireren en begeleiden bij uw projecten, is klussen nog nooit zo eenvoudig geweest.

   Kortom, klussen en DIY bieden een wereld vol creatieve mogelijkheden, toegankelijk voor iedereen, ongeacht uw niveau. Aarzel dus niet langer en ga aan de slag met uw volgende klusproject. Om u op weg te helpen, zijn hier enkele projecten die u kunt ondernemen om uw woning nieuw leven in te blazen.

   Binnenklussen

   De binnenklussen is een breed toepassingsgebied voor klussen en DIY. Of het nu gaat om het optimaliseren van de ruimte, het personaliseren van uw decoratie of het maken van op maat gemaakte meubels, de mogelijkheden zijn eindeloos.

   Een paar eenvoudige projecten die u kunt uitvoeren, zijn het verven van een muur of het behangen Deze kleine veranderingen kunnen de sfeer van u interieur volledig veranderen. Als u in een kleine ruimte woont, zijn er tal van ideeën om ruimte te optimaliseren, zoals het installeren van schuifdeuren die echt een verschil kunnen maken.

   Onthoud, klussen is een uiting van uw creativiteit! Dus aarzel niet om uw eigen stijl tot uiting te brengen en uw ideeën tot leven te brengen.

   Zelf te plaatsen bekledingen om uw interieur op te frissen

   Als u wat renovatiewerkzaamheden in uw huis wilt uitvoeren, om het op te frissen of gewoon om van stijl van decoratie te veranderen, kan het veranderen van de bekledingen van uw muren en plafonds een uitstekende oplossing zijn. Sommige bekledingen zoals tegels, parket, wandpanelen en behang zijn eenvoudig te plaatsen en kunnen uw huis makkelijk opfrissen. Vergeet de plinten niet voor een perfecte afwerking.

   Het plaatsen van een glazen wand of scheidingswand

   Het plaatsen van een glazen wand tussen twee ruimtes is een uitstekende manier om ruimtes te scheiden en tegelijkertijd licht door te laten. Op deze manier heeft u twee aparte hoeken in een huis zonder het licht te blokkeren. Bovendien kan een glazen wand vrijwel overal in huis geplaatst worden, of het nu een kleine keuken, woonkamer of slaapkamer is. Het is vooral handig als een van de kamers in uw huis weinig natuurlijk licht ontvangt.

   Voor het plaatsen van een glazen wand is een goeie handigheid in klussen nodig. Als u zich niet op uw gemak voelt met klussen, kunt u het beste een professional inschakelen voor deze klus.

   In dezelfde categorie kan een scheidingswand, en kan bijvoorbeeld een lattenwand twee aparte ruimtes van elkaar scheiden en een extra decoratief tintje toevoegen.

   Een paar inrichtingstips voor kleine ruimtes

   Als u in een studio of klein appartement woont, zijn deze tips goed om te weten om uw leefruimte optimaal te organiseren.

   • Zoals eerdergezegd, kunnen glazen wanden en scheidingswanden nuttig zijn om kleine interieurs te scheiden terwijl u zoveel mogelijk licht behoudt.
   • Voor een optimaal ruimtegebruik, is het interessant om schuifdeuren te kiezen die tegen of in een muur passen om een open en luchtig gevoel in uw huis te creëren.
   • Kies tot slot voor multifunctioneel of aanpasbaare meubels. Er zijn bijvoorbeeld inklapbare tafels, uitschuifbare bedden, slaapbanken of opbergbanken die u veel ruimte zullen besparen.

   Buitenklussen

   Het buitenklussen van uw huis kan een spannend klusproject zijn. Of u nu een comfortabele ruimte voor ontspanning wilt creëren, luifels of afdaken wilt monteren om van uw terras te genieten, of een nieuwe voordeur of garagedeur wilt installeren, al deze projecten kunnen door u worden uitgevoerd door enkele klusprincipes te volgen.

   Het installeren van een luifel of buitenzonwering

   Om optimaal van uw terras te genieten, kan het verstandig zijn om zelf een luifel of buitenzonwering te installeren. Een luifel beschermt u niet alleen tegen de wind, maar werkt ook als privacy scherm en houdt u uit het zicht. Een kleine luifel of afdak is ook handig boven de voordeur van uw huis, zodat u kunt schuilen voor de regen wanneer u naar uw sleutels zoekt of gasten ontvangt.

   Om uw terras te beschaduwen in de zomer en van de mooie dagen te genieten, is een zonnescherm ook een accessoire dat gemakkelijk te installeren is.

   Het kiezen van uw voordeur

   De voordeur van een huis, net als de ramen, is cruciaal voor de veiligheid van een woning. Dus geef de voorkeur aan stevige voordeuren van bijvoorbeeld staal of hout. Sommige hebben een glazen gedeelte, zeer handig om zoveel mogelijk licht in de hal binnen te laten. In elk geval, als u een beetje handig bent, kunt u zelf de installatie van uw voordeur uitvoeren.

   Het installeren van een garagedeur

   Het installeren van een garagedeur, of het nu openslaand of schuivend is, is een effectieve manier om de veiligheid van u huis te garanderen, maar ook om de esthetiek van de uitenkant van uw huis op te frissen. PVC, aluminium of hout, garagedeuren kunnen gemaakt worden van verschillende materialen om aan uw praktische behoeften te voldoen.