Advies en contact: 020 70 18 011

Garagedeur en -motor

14 producten

Garagedeur en -motor met super prijs-kwaliteitverhouding. Profiteer van de laagste prijzen. Wees er snel bij de voorraad is beperkt. Levering binnen 10 dagen

De garagedeur is een belangrijk element geworden want ze maakt deel uit van het algemene beeld van uw huis. Bij het kiezen van uw garagedeur dient u rekening te houden met verschillende criteria zoals bijvoorbeeld de manier waarop de deur opent. Zo is er de roldeur (met een opbergsysteem in het plafond), de kanteldeur (die zoals de naam aangeeft, naar het plafond van de garage wordt gekanteld), de openslaande deur (die zoals een poort naar links of naar rechts kan worden geopend) en de sectionaaldeur (de garagedeur glijdt hier, met behulp van een rail, tegen het plafond).

U kunt ook kiezen voor een gemotoriseerde garagedeur. Daardoor wordt de ze gebruiksvriendelijker want u kunt ze openen en sluiten vanop afstand.
Om een harmonieus geheel te vormen en de veiligheid te garanderen kunt u verder kiezen voor een poort. Bij Vente-unique.nl kunt u een dertigtal aluminium openslaande poorten vinden.
Vergelijk mijn producten ( 0 / 6 )
( 0 / 6 )
Vergelijk een product
Verwijder
Vergelijk een product. U heeft al 6 producten in de vergelijker, het eerste product zal verwijderd worden

Uw nummer 1 in online meubelverkoop

Uw garanties

Keurmerk:

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Vente-unique.nl is een dochteronderneming van Vente-unique.com, opgericht in 2005 en beursgenoteerd in Parijs sinds april 2018 - code ALVU - tel : 020 70 18 011
Rue Jacquard - 93315 le Pré Saint Gervais - Frankrijk