Advies en contact: 020 70 18 011

Binnenraam

9 producten

Ontdek een grote selectie binnenramen aan kleine prijzen bij Vente-Unique. Tot wel 50% korting op onze collectie binnenramen van topkwaliteit.

Een glazen binnenraam is zowel praktisch als esthetisch en ideaal voor het verdelen van de ruimte in een kamer, zonder daar licht aan te verliezen in de kamer. Het vensterraam brengt elegantie en verdeelt het licht evenredig over de kamer. 
Glazen binnenramen worden sinds de 19e eeuw gebruikt, toen vooral in schildersateliers, maar worden nu vooral gebruikt om een industriële uitstraling te geven aan de ruimte. Het raam verdeelt de ruimte op een elegante manier, en maakt ruimte voor het licht. 

Onze glazen vensterramen zijn geschikt voor gebruik binnenshuis. 
Ze zijn in te bouwen op materialen zoals metaal, hout, cement en pleisterwerk. De muur moet minimaal 50mm dik zijn om dit vensterraam te kunnen installeren. 

De vensterramen zijn gemaakt van ruiten die met glaslatten zijn verbonden, zijn gemaakt van gehard glas zijn zeer eenvoudig te monteren!
Het frame van het vensterraam is van aluminium. Kies voor een zwart frame om de originele industriële te behouden, of wit voor meer moderniteit.
 
Er zijn verschillende breedtes beschikbaar om de ruimte het beste in te richten of om uw woning te scheiden op basis van de beschikbare oppervlakte.
Vergelijk mijn producten ( 0 / 6 )
( 0 / 6 )
Vergelijk een product
Verwijder
Vergelijk een product. U heeft al 6 producten in de vergelijker, het eerste product zal verwijderd worden

Uw nummer 1 in online meubelverkoop

Uw garanties

Keurmerk:

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Vente-unique.nl is een dochteronderneming van Vente-unique.com, opgericht in 2005 en beursgenoteerd in Parijs sinds april 2018 - code ALVU - tel : 020 70 18 011
Rue Jacquard - 93315 le Pré Saint Gervais - Frankrijk