Advies en contact: 020 70 18 011

Kinder- en babymatras

14 producten

Kinder en baby matrassen met super prijs-kwaliteitverhouding. Profiteer van de laagste prijzen. Wees er snel bij de voorraad is beperkt. Levering in 10 dagen

Wat is het verschil tussen een kindermatras en een standaard eenpersoonsmatras? Een kind heeft eenvoudigweg niet hetzelfde gewicht als een volwassene en dus volstaat een matras waarvan de dichtheid van het schuim lager is dan die voor een matras voor volwassenen. Dit laat ons toe u matrassen aan te bieden aan voordeligere prijzen.
Een kindermatras kan ook specifieke kenmerken hebben aangepast aan onze kinderbedden. Zo is er de matras voor slaaplade, speciaal ontworpen voor onze bedden met slaaplade, ze is voldoende dun zodat ze kan worden opgeborgen in de lade onder het bed. Indien u kiest voor een stapelbed of hoogslaper dient u, om veiligheidsredenen, de maximum matrasdikte te respecteren. Op die manier is de beschermende barrière effectief hoog genoeg om te beschermen. Bij een te hoge matras, gaat dit effect verloren.
Ook voor een baby is een goede matras uiteraard van essentieel belang. Zo kunt u kiezen voor een 100% hypoallergeen matras van nanoschuim, een innovatief materiaal met een hoge veerkracht, licht maar duurzaam en met een ongekend comfort. Of een fibre clean dat bestaat uit 100% holle vezels die allemaal opgerold zijn als een veer en zo een licht, ademend matras creëren dat voor een optimale ventilatie zorgt. Bovendien is de hoes afneembaar en machinewasbaar. Het matras zelf bestaat uit waterafstotende vezels en kan indien nodig in de badkuip worden gewassen.
Ontdek nu ons aanbod op Vente-unique.nl en profiteer van onze onklopbare prijzen!
Vergelijk mijn producten ( 0 / 6 )
( 0 / 6 )
Vergelijk een product
Verwijder
Vergelijk een product. U heeft al 6 producten in de vergelijker, het eerste product zal verwijderd worden

Uw nummer 1 in online meubelverkoop

Uw garanties

Keurmerk:

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Vente-unique.nl is een dochteronderneming van Vente-unique.com, opgericht in 2005 en beursgenoteerd in Parijs sinds april 2018 - code ALVU - tel : 020 70 18 011
Rue Jacquard - 93315 le Pré Saint Gervais - Frankrijk