Advies en contact: 020 70 18 011

Stoel - polycarbonaat, PVC en polypropyleen

13 producten

Stoel - PVC en polycarbonaat de beste prijs bij ons online! Ga voor de snelle levering van 10 dagen en de super prijs-kwaliteitverhouding van Vente-unique!

Stoelen van polypropyleen of polycarbonaat zijn zeer trendy en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Ontdek in onze selectie de stoelen met honingraat patroon in vele kleuren en breng wat fantasie in uw interieur. De polycarbonaat stoelen hebben vaak het bijzondere kenmerk transparant te zijn en kunnen dus gemakkelijk worden gecombineerd met een moderne inrichting; voeg er accessoires, beelden of een design vaste tafel aan toe. Houdt u van de Scandinavische stijl? Kies dan voor de stoelen met schelpzitting van PVC en massief houten poten. U hebt de keuze uit witte, zwarte of grijze stoelen of nog vele andere kleuren; voor elk wat wils! Aarzel dus niet langer en kom snel ons assortiment ontdekken op Vente-unique.nl.
Vergelijk mijn producten ( 0 / 6 )
( 0 / 6 )
Vergelijk een product
Verwijder
Vergelijk een product. U heeft al 6 producten in de vergelijker, het eerste product zal verwijderd worden

Uw nummer 1 in online meubelverkoop

Uw garanties

Keurmerk:

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Vente-unique.nl is een dochteronderneming van Vente-unique.com, opgericht in 2005 en beursgenoteerd in Parijs sinds april 2018 - code ALVU - tel : 020 70 18 011
Rue Jacquard - 93315 le Pré Saint Gervais - Frankrijk