Advies en contact: 020 70 18 011

Tuinhuis

11 producten

Tuinhuisjes en prieeltjes aan 30% tot 50% korting. Super prijs-kwaliteitverhouding. Profiteer van de laagste prijzen. Voorraad beperkt. Levering binnen 10 dagen

Het tuinhuis is een gesloten structuur die in de tuin wordt geplaatst en meestal van hout of van metaal is. Men kan er alle werktuigen, tuinaccessoires, in de winter de tuinmeubels of andere machines die plaats innemen in kwijt. Het meest voorkomende tuinhuis is het houten tuinhuis maar dit vraagt onderhoud om het te beschermen tegen water dat het hout kan doen rotten en tegen houtworm die het hout kan aantasten. Het is isolerend waardoor uw materiaal niet zal lijden onder eventueel slechte weersomstandigheden.
Een prieel of pergola is een open structuur die u in de tuin kunt plaatsen en waar u beschutting vindt tegen bijvoorbeeld de zon.

Bij Vente-unique.nl heeft u eveneens de mogelijheid een metalen tuinhuis te kiezen, van 3 tot 12,99m2, wat eenvoudiger te onderhouden en te installeren is. Er zijn metalen tuinhuizen in het grijs of in het groen te verkrijgen, voor elk wat wils.
Vergelijk mijn producten ( 0 / 6 )
( 0 / 6 )
Vergelijk een product
Verwijder
Vergelijk een product. U heeft al 6 producten in de vergelijker, het eerste product zal verwijderd worden

Uw nummer 1 in online meubelverkoop

Uw garanties

Keurmerk:

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Vente-unique.nl is een dochteronderneming van Vente-unique.com, opgericht in 2005 en beursgenoteerd in Parijs sinds april 2018 - code ALVU - tel : 020 70 18 011
Rue Jacquard - 93315 le Pré Saint Gervais - Frankrijk