Advies en contact: 020 70 18 011

Carport

5 producten

Carport tegen lage prijs, super prijs-kwaliteitverhouding. Profiteer van de laagste prijzen. Wees er snel bij de voorraad is beperkt. Levering binnen 10 dagen

Een carport is ideaal wanneer u niet over een garage beschikt. In tegenstelling tot een garage is hij niet gesloten maar beschermt toch uw wagen tegen invloeden van het weer. Het is dus een handige oplossing maar hij zorgt ook voor een stijlvolle toevoeging aan uw huis in functie van het model dat u kiest. Er bestaan 2 soorten carports: de vrijstaande carport die meestal bestaat uit een structuur met 4 of 6 palen en losstaat van uw huis of de aanbouw carport die door een muur van uw woning wordt gedragen.
Bij Vente-unique.nl kunt u carports in twee verschillende materialen vinden. Ten eerste is er de houten carport. Deze vraagt behoorlijk wat onderhoud - het hout dient behandeld te worden om het te beschermen tegen invloeden van het weer en tegen eventuele houtworm - maar hij is betaalbaarder en zorgt voor een niet-verwaarloosbare decoratieve toets bij uw huis. En ten tweede is er de metalen carport die bekend staat voor zijn duurzaamheid en eenvoudige onderhoud.

Verkiest u de stevige, gesloten beschutting van een garage voor uw wagen of om uw gereedschap op te bergen, neem dan ook zeker een kijkje in ons aanbod van garagedeuren.
Vergelijk mijn producten ( 0 / 6 )
( 0 / 6 )
Vergelijk een product
Verwijder
Vergelijk een product. U heeft al 6 producten in de vergelijker, het eerste product zal verwijderd worden

Uw nummer 1 in online meubelverkoop

Uw garanties

Keurmerk:

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Vente-unique.nl is een dochteronderneming van Vente-unique.com, opgericht in 2005 en beursgenoteerd in Parijs sinds april 2018 - code ALVU - tel : 020 70 18 011
Rue Jacquard - 93315 le Pré Saint Gervais - Frankrijk