Advies en contact: 020 70 18 011

Tunnelkas

9 producten
Uw criteria:

Tunnelkas tegen de beste prijs en snelle levering! OP=OP Profiteer snel van de hoge kortingen en ga voor de super prijs-kwaliteitverhouding van Vente-unique!

De tunnelkas bestaat uit een stalen structuur en een doek van polyethyleen. Dit soort kas is de gemakkelijkste om te installeren (en te verplaatsen indien nodig) en ook de voordeligste in aankoop. Ze is ideaal om een groententuin in aan te leggen en er vroeg of laat op het jaar groenten in te kweken. Voor een optimaal rendement is het aangeraden de kas zoveel mogelijk uit de wind en op een zonnige plek te plaatsen zodat uw planten maximaal van het licht kunnen profiteren.

Om er voor te zorgen dat iedereen vindt wat hij zoekt, zijn onze tunnelkassen beschikbaar van 9 tot 18m². Geeft u de voorkeur aan een meer esthetische oplossing, dan kiest u het best voor een klassieke tuinkas bestaande uit polycarbonaat platen en een aluminium structuur.
Vergelijk mijn producten ( 0 / 6 )
( 0 / 6 )
Vergelijk een product
Verwijder
Vergelijk een product. U heeft al 6 producten in de vergelijker, het eerste product zal verwijderd worden

Uw nummer 1 in online meubelverkoop

Uw garanties

Keurmerk:

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Vente-unique.nl is een dochteronderneming van Vente-unique.com, opgericht in 2005 en beursgenoteerd in Parijs sinds april 2018 - code ALVU - tel : 020 70 18 011
Rue Jacquard - 93315 le Pré Saint Gervais - Frankrijk