Advies en contact: 020 70 18 011

Driezits relaxbanken en tweezits relaxbanken

66 producten

Driezits relaxbanken en tweezits relaxbanken - online kopen Profiteer snel van de hoge kortingen en ga voor de super prijs-kwaliteitverhouding van Vente-unique

U gebruikt uw bankstel voor een welverdiend dutje, het lezen van een goed boek of voor een avondje TV met de familie, en waar kan u dat beter doen dan in een relax zitbank!
Ontspan en laat u dragen door zijn relaxmechanisme waarmee u uw benen hoger kunt leggen of uw rugleuning kunt doen kantelen voor een maximum aan comfort met de zitbanken met elektrische relaxfunctie of zitbanken met manuele relaxfunctie! In functie van de plaats die u heeft kunt u kiezen voor een 2- of 3 zitsbank en zelfs een ontspanningshoekje creëren met een massagestoel! U kunt kiezen voor een zitbank met relaxfunctie met verwijderbare armleuningen of met geïntegreerde USB-aansluitingen voor nog meer mogelijkheden.
Vente-unique.nl biedt u mooi afgewerkte bekledingen aan vervaardigd uit nobele materialen om zo van uw woonkamer, vaak de belangrijkste plaats in huis, een esthetische ruimte te maken. Het design met zijn genereuze en cocooning vormen nodigt u uit voor een welverdiende rustpauze!
Vergelijk mijn producten ( 0 / 6 )
( 0 / 6 )
Vergelijk een product
Verwijder
Vergelijk een product. U heeft al 6 producten in de vergelijker, het eerste product zal verwijderd worden

Uw nummer 1 in online meubelverkoop

Uw garanties

Keurmerk:

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Vente-unique.nl is een dochteronderneming van Vente-unique.com, opgericht in 2005 en beursgenoteerd in Parijs sinds april 2018 - code ALVU - tel : 020 70 18 011
Rue Jacquard - 93315 le Pré Saint Gervais - Frankrijk