Advies en contact: 020 70 18 011

Kindermatras

13 producten
Selecteer op maat:

Kinder matrassen met super prijs-kwaliteitverhouding. Profiteer van de laagste prijzen. Wees er snel bij de voorraad is beperkt. Levering binnen 10 dagen

Wat is het verschil tussen een kindermatras en een standaard eenpersoons matras? Een kind heeft eenvoudigweg niet hetzelfde gewicht als een volwassene en dus volstaat een matras waarvan de dichtheid van het schuim lager is dan die voor een matras voor volwassenen. Dit laat ons toe u matrassen aan te bieden aan voordelige prijzen.
Een kindermatras kan ook specifieke kenmerken hebben aangepast aan onze kinderbedden. Zo is er de matras voor uitschuifbed, speciaal ontworpen voor onze uitschuifbedden. Ze is dun zodat ze kan worden opgeborgen in de lade onder het bed daar waar andere matrassen te dik zouden zijn. Indien u kiest voor een stapelbed of hoogslaper, dient u eveneens rekening te houden met de dikte van de matras. Om veiligheidsredenen wordt er bij stapelbedden of hoogslapers, een bepaalde maximum dikte aangeraden. Op die manier kan de beschermende barrière effectief zijn beschermende rol spelen. Bij een te hoge matras, gaat dit effect verloren.
Ten slotte, is er ook nog de meegroei matras; ze kan worden gebruikt voor kleine kinderen en vergroot worden met bijbehorende stukken naarmate uw kind groeit. Zo hoeft u niet steeds van bed te veranderen; voordelig en handig!
Vergelijk mijn producten ( 0 / 6 )
( 0 / 6 )
Vergelijk een product
Verwijder
Vergelijk een product. U heeft al 6 producten in de vergelijker, het eerste product zal verwijderd worden

Uw nummer 1 in online meubelverkoop

Uw garanties

Keurmerk:

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Vente-unique.nl is een dochteronderneming van Vente-unique.com, opgericht in 2005 en beursgenoteerd in Parijs sinds april 2018 - code ALVU - tel : 020 70 18 011
Rue Jacquard - 93315 le Pré Saint Gervais - Frankrijk