Advies en contact: 020 70 18 011

Zonnescherm, luifel, pergola, carport en parasol

34 producten

Ontdek ons gamma met oplossingen voor de tuin: Zonnescherm, afdak, pergola, carport en parasol, zodat u uw auto's of terrassen kunt beschermen tegen de elementen!

Bent u op zoek naar een plaatsje waar u het hele jaar door beschutting kunt vinden? Wij kunnen u helpen dankzij ons aanbod dat u zowel tijdens de zomer als tijdens de winter van nut zal zijn.
Op hete dagen is het vinden van een plekje in de schaduw een echte uitdaging en daarom stellen wij u verschillende oplossingen voor: een tuinprieel dat u om het even waar in de tuin kunt installeren, een pergola die tegen uw huis aanleunt, een zonnescherm of een luifel. Dankzij zijn robuustheid is deze laatste trouwens ook heel handig bij slecht weer.

En ten slotte kunt u in ons aanbod ook de carport vinden zodat u uw wagen een plaatsje beschut tegen slecht weer kunt geven. Voor een esthetische oplossing kunt u voor een houten uitvoering kiezen; met een metalen carport bent u verzekerd van de duurzaamheid. Welke u ook kiest, dit is de ideale oplossing indien u een open beschutting zoekt.
Vergelijk mijn producten ( 0 / 6 )
( 0 / 6 )
Vergelijk een product
Verwijder
Vergelijk een product. U heeft al 6 producten in de vergelijker, het eerste product zal verwijderd worden

Uw nummer 1 in online meubelverkoop

Uw garanties

Keurmerk:

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Vente-unique.nl is een dochteronderneming van Vente-unique.com, opgericht in 2005 en beursgenoteerd in Parijs sinds april 2018 - code ALVU - tel : 020 70 18 011
Rue Jacquard - 93315 le Pré Saint Gervais - Frankrijk