Advies en contact: 020 70 18 011

Tuinmeubel, tuindecoratie en doe-het-zelf

291 producten
Uw garanties

Tuin & Buiten beste deal, super prijs-kwaliteitverhouding. Profiteer van de laagste prijzen. Wees er snel bij de voorraad is beperkt. Levering binnen 10 dagen

Wat is er aangenamer dan genieten van de tuin wanneer de lente weer in het land is? Bij Vente-unique.nl kunt u alles vinden wat u nodig heeft voor mooie én comfortabele momenten uw de tuin.
Zo is er bijvoorbeeld het tuinhuis, van hout of van metaal, waar u al uw materiaal, uw loungeset of andere zaken in kwijt kunt. Een handige opbergruimte die ook een bijkomend esthetisch element bij uw woonst kan zijn.
Wie zegt mooie dagen in de tuin, zegt ook zwembad. Onze collectie bevat mooie grote zwembaden zodat u met de hele familie kunt genieten van een frisse duik.

En ten slotte bieden wij u ook andere tuinuitrustingen aan zodat u voor een klein prijsje optimaal van uw tuin kunt genieten: zonneschermen, tuinserres, parasols, tuinaccessoires enz.
Vergelijk mijn producten ( 0 / 6 )
( 0 / 6 )
Vergelijk een product
Verwijder
Vergelijk een product. U heeft al 6 producten in de vergelijker, het eerste product zal verwijderd worden

Uw nummer 1 in online meubelverkoop

Uw garanties

Keurmerk:

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Vente-unique.nl is een dochteronderneming van Vente-unique.com, opgericht in 2005 en beursgenoteerd in Parijs sinds april 2018 - code ALVU - tel : 020 70 18 011
Rue Jacquard - 93315 le Pré Saint Gervais - Frankrijk