Advies en contact: 020 70 18 011

Muurkas

3 producten
Uw criteria:

Tuinkas tegen de beste prijs en snelle levering! OP=OP Profiteer snel van de hoge kortingen en ga voor de super prijs-kwaliteitverhouding van Vente-unique!

De muurkas wordt, zoals de naam aangeeft, tegen de muur van uw huis geplaatst. Dit soort kas heeft tal van voordelen. Zo haalt ze warmte uit de muren van uw huis en kan er voor de planten altijd een correcte temperatuur worden behouden. Bovendien zorgt haar structuur er voor dat de planten worden beschermd tegen slechte weersomstandigheden of stoten. Ze kan ook tijdens de winter worden gebruikt om er planten in te laten overwinteren. En ten slotte is haar grote, en niet minste, voordeel dat ze heel dicht bij het huis kan worden geplaatst waardoor u er eventueel elektriciteit en water in kunt aansluiten. Zo kunt u er bijvoorbeeld verwarming of een sproeisysteem voorzien.

Bent u overtuigd? Ontdek dan snel onze muurkassen van polycarbonaat aan kleine prijsjes.
Is het esthetische aspect voor u minder van belang en wenst u een grotere tuinkas om uw volledige moestuin te beschermen, kies dan eerder voor een tunnelkas.
Vergelijk mijn producten ( 0 / 6 )
( 0 / 6 )
Vergelijk een product
Verwijder
Vergelijk een product. U heeft al 6 producten in de vergelijker, het eerste product zal verwijderd worden

Uw nummer 1 in online meubelverkoop

Uw garanties

Keurmerk:

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Vente-unique.nl is een dochteronderneming van Vente-unique.com, opgericht in 2005 en beursgenoteerd in Parijs sinds april 2018 - code ALVU - tel : 020 70 18 011
Rue Jacquard - 93315 le Pré Saint Gervais - Frankrijk