Menu
×
Resultaten van uw zoekopdracht: Sluiten
Catalogus
Geen enkele catalogus komt overeen met uw zoekopdracht
  ProductenAlle producten bekijken
  Geen enkel product komt overeen met uw zoekopdracht
   Winkelwagen

   FAQ: Het antwoord is waarschijnlijk te vinden onder FAQ.

   Ons postadres: Vente-unique.com - 9/11 rue Jacquard - 93310 Le Pré-Saint-Gervais - Frankrijk

   Telefoon: Onze klantenservice is ook bereikbaar via de telefoon 020 808 56 44.

   E-mail: om onze klantenservice te contacteren kunt u dit formulier gebruiken of een mail sturen naar klantenservice@vente-unique.nl

   Vente-unique.com SA is gevestigd te Le Pré-Saint-Gervais (Frankrijk) en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder registratienummer (Frankrijk) B 484 922 778 handelend onder de naam Vente-unique.com, BTW nummer NL825531809B01.

   Heeft u een klacht?

   Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over een product of onze dienstverlening. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

   Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.

   Wij zullen uw klacht binnen 7 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

   Mocht u het niet eens zijn met de oplossing of komen we er samen niet uit? Dan kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform https://ec.europa.eu/consumers/odr/.