Menu
×
Resultaten van uw zoekopdracht:  Sluiten
Catalogus
Geen enkele catalogus komt overeen met uw zoekopdracht
  ProductenAlle producten bekijken
  Geen enkel product komt overeen met uw zoekopdracht
   Winkelwagen

   Hoe kunt u uw woonkamer inrichten voor verschillende gelegenheden? Vrienden ontvangen, een film kijken of uitrusten? Ontdek de voordelen van een moduleerbare zithoek!

   Een moduleerbare ruimte inrichten

   Enorme zitbanken nodigen het hele gezin uit om op te ontspannen, en als ze naar wens kunnen mee-evalueren met uw woonkamer, is het nog beter! Daarom geven veel hedendaagse binnenhuisdecorateurs de voorkeur aan het concept van een moduleerbare woonkamer, waar alle bankjes en zitplaatsen kunnen worden uit elkaar geschoven en aangepast of omgewisseld. We vertellen u er alles over.

   Scheidbare zitbanken en divans: herschik uw woonkamer zoals u wilt

   Een scheidbare of moduleerbare bank bestaat uit verschillende onderdelen die naar believen in en uit elkaar kunnen worden geschoven: op deze manier kunt u bijvoorbeeld genieten van een grote hoekbank als het hele gezin naar een film wil kijken, of de verschillende zitplaatsen uit elkaar zetten en gebruiken als individuele zitbankjes als u vrienden ontvangt.

   Een moduleerbare zitbank is van nature uitstekend geschikt voor kleine woonkamers waar de ruimte optimaal moet worden benut om ademruimte te creëren. Hij laat zich perfect combineren met andere meubels in dezelfde geest, zoals uitschuifbare salontafels die in elkaar geschoven in een hoek kan staan of juist op verschillende plekken in de woonkamer kan worden verspreid.

   Welke opstellingen zijn er mogelijk?

   Een moduleerbare zitbank biedt verschillende configuraties, in functie van zijn formaat en zijn vorm. Vele modellen hebben de vorm van een hoekbank, waarmee u kunt profiteren van drie verschillende configuraties in uw woonkamer, en die u op elk gewenst moment kunt veranderen:
   - Een hoekbank bestaande uit één blok.
   - Eén blok driezitsbank en één blok chaise longue waar u op kunt liggen.
   - Eén blok driezitsbank met een chaise longue die in 2 of 3 kan worden opgedeeld om meerdere vrienden te ontvangen.
   Sommige ontwerpers bieden zelfs verschillende soorten slimme inrichtingen aan met een afneembaar bankje dat kan worden gebruikt als voetensteun, of armleuningen die u er gemakkelijk op kunt zetten of af kunt halen.

   Welke verlichting voor in een moduleerbare zithoek?

   De aankoop van een moduleerbare divan is ideaal om uw woonkamer te laten veranderen zoals u dat wenst. Creëer vrijheid door de juiste aandacht te besteden aan de keus van de lampen in de kamer. Als u uw zithoek soms van de ene kant van de woonkamer naar de andere wilt verplaatsen, dan zijn vaste lichtbronnen wellicht niet de meest geschikte investering. Geef voor uw moduleerbare ruimte de voorkeur aan mobiele lampen, zoals staande lampen of bureaulampen.
   Trouwens, het is aan te raden voor modellen te kiezen met een gevarieerde lichtintensiteit: een wisselende sfeer is minstens net zo belangrijk als de schikking van de fauteuils en de zitbank om de indruk te wekken dat de woonkamer met weinig middelen is veranderd.

   En de decoratie?

   Hiervoor gelden dezelfde opmerkingen als voor de decoratie van een moduleerbare zithoek: vermijd te volumineuze voorwerpen die moeilijk kunnen worden verplaatst of op een andere plek kunnen worden ingepast. Groene planten zijn voorwerpen die gemakkelijk in uw interieur kunnen worden verplaatst, net zoals fotolijstjes of kleine sierobjecten op planken. Probeer het u in elk geval gemakkelijk te maken voor de dag waarop u ineens zin hebt om alles om te gooien zonder iets echt te veranderen!

   Ook te ontdekken:

   Adviezen
   Adviezen
   Adviezen
   Adviezen bij het shoppen