×
Resultaten van uw zoekopdracht: Sluiten
Catalogus
Geen enkele catalogus komt overeen met uw zoekopdracht
  ProductenAlle producten bekijken
  Geen enkel product komt overeen met uw zoekopdracht
   Winkelwagen
   De leren zitbank is tijdloos en comfortabel en zal uw salon altijd charme en elegantie verlenen. Ongeacht of u nu de voorkeur geeft aan een CLUB of een CHESTERFIELD voor een vintage-interieur op Engelse wijze of een design voor een interieurtendens, een ding staat vast: een leren zitbank kan jarenlang in het midden van uw salon prijken.

   1. Waarom een leren zitbank vervangen?

   De mode verandert, maar een leren zitbank blijft een tijdloze klassieker.Ongeacht of u uw leren zitbank nu wilt vervangen omdat het leer te versleten is, of gewoonweg omdat u een nieuwe designbank wilt kopen, een ding staat vast: een leren zitbank verleent onmiddellijk een elegante toets aan uw interieur.Als u uw leren zitbank goed verzorgt, bent u zeker dat u er zeer lang geniet van zult hebben.

   Beschikt u over een grote ruimte, of over een slechts kleine ruimte? Bent u op zoek naar een specifieke stijl voor uw leren zitbank? Hebt u nood aan een praktische zitbank met een opbergkoffer? Of bent u op zoek naar een converteerbare leren zitbank om uw vrienden te onthalen? Wat ook uw bedoeling is en ongeacht uw behoeften, u zult altijd gemakkelijk DE leren zitbank vinden die ideaal staat in uw salon.

   En als u over een klein budget beschikt, moet u weten dat er talrijke leren zitbankmodellen bestaan die niet duur zijn, maar niettemin comfortabel en waarvan u lang geniet zult hebben.

   2. Hoe kies ik een leren zitbank?

   2.1 Welke elementen zijn essentieel om een leren zitbank te kiezen?

   De leren zitbank is gewoonweg tijdloos. Maar hoe kiest u best DE leren zitbank die aan al uw verlangens voldoet?

   Het leertype is het eerste element dat richtgevend zal zijn bij het kiezen van uw leren zitbank. De oorsprong van het leer, de gebruikte leerlagen en de afwerkingen zijn immers bepalend voor de kwaliteit, de soepelheid en het comfort van uw leren zitbank. Daarom is het belangrijk om de verschillen tussen al deze elementen te begrijpen voordat u een leren zitbank kiest.

   Het is ook essentieel om het gebruik te bepalen dat u van uw leren zitbank wilt maken. Als u op zoek bent naar een praktische leren zitbank, kies dan voor een zitbank met een opbergkoffer of voor een leren converteerbare zitbank die u toelaat familie en vrienden te onthalen. En als het comfort voor u het beslissende punt is, kies dan voor een relaxsofa met een elektrisch of handmatig mechanisme dat u toelaat in alle omstandigheden te ontspannen, of voor een leren zitbank met hoofdsteunen bijvoorbeeld.

   Volgens de beschikbare ruimte in uw salon, moet u de afmeting van uw leren zitbank kiezen. Een leren zitbank in hoekvorm of een leren panoramische zitbank zal perfect zijn om een grote kamer warmer te maken, terwijl een kleine converteerbare leren tweezit ideaal zal zijn voor de kleinere ruimtes of voor studio's.

   Zodra u deze elementen heeft bepaald, is het ook belangrijk om een stijl te kiezen die bij uw persoonlijkheid past. Afhankelijk van uw smaak kunt u kiezen voor een leren design-zitbank, een zitbank in wit leer of een zitbank in CHESTERFIELD-leer.  

   2.2 Wat zijn de diverse kenmerken van leer?

   A. Welke verschillen zijn er tussen een zitbank in buffelleer en een zitbank in vaarsleer?
   Afhankelijk van de oorsprong van het leer zal uw zitbank niet dezelfde soepelheid of niet hetzelfde comfort bieden. Het is dus essentieel om de verschillen te kennen tussen de leertypes om een leren zitbank te kiezen. In het algemeen maakt men voor leren zitbanken een onderscheid tussen twee verschillende leertypes: het buffelleer en het vaarsleer.

   De zitbank in buffelleer heeft een dikke korrel. Buffelleer vertoont een natuurlijke en onregelmatige korrel die voor een belangrijk reliëf op het oppervlak van de leren zitbank zorgt. Dit leer heeft ook de bijnaam "diamant v an het leer", want dit is een leer van hoge kwaliteit en maakt uw zitbank bijzonder duurzaam.
   De zitbank in vaarsleer heeft een semidikke, relatief uitgesproken korrel. Het is afkomstig van diverse runderen, waaronder de buffel en de stier. Het is een van de meest gebruikte leersoorten om leren zitbanken te maken omdat het bijzonder duurzaam is.
   B. Welke zijn de diverse leerlagen van een zitbank?
   Na de informatie over het leertype, moet men ook aandacht besteden aan het gedeelte van het leer dat wordt gebruikt om uw leren zitbank te maken. Hiervan zal de kwaliteit van uw zitbank afhangen. Aangezien het om een natuurlijk materiaal gaat, is ieder leer verschillend en zal het uw leren zitbank uniek maken.
    
   De liefhebbers van leer zullen een zitbank kiezen in volle nerfleer. Het leer wordt niet verbeterd en zal zijn oorspronkeljke oppervlak behouden. Dit wordt nerfleer genoemd en het toont de natuurlijke korrel van de huid. Een zitbank in volle nerfleer zal bijzonder zacht zijn en voelt aangenaam aan.
   Meestal vindt men zitbanken in gecorrigeerd nerfleer. Het gecorrigeerde nerfleer situeert zich tussen het volle nerfleer en het splitleer en wordt geschuurd om het oppervlak van de leren zitbank homogeen en uniform te maken.
   De liefhebbers van leer met een klein budget zullen veeleer kiezen voor een zitbank in splitleer. Het splitleer bevindt zich tegen de huid van het dier en heeft een minder zacht aspect dan het volle nerfleer. Niettemin blijft een zitbank in splitleer een duurzame zitbank. Het vertoont een wat bruter aspect en zal een industrieel vleugje aan uw salon verlenen.
   C. Wat zijn de diverse afwerktypes van een leren zitbank?
   De afwerkingen van uw leren zitbank hebben een invloed op de kwaliteit, de duurzaamheid en de onderhoudsvriendelijkheid van uw leren zitbank

   Een zitbank in 100% leer waarborgt u kwaliteit, comfort en duurzaamheid. De 100% leren zitbank is een zitbank waarvan alle delen bedekt zijn met echt leer. Zo zullen de zitting, de rugleuning, de armleuningen, maar ook de rugzijde en de omtrek van de zitbank volledig met echt leer bedekt zijn.
   Voor een gladder gevoel, moet men kiezen voor de zitbank in gecorrigeerd nerfleer. Het leer is uniform na de schuurbewerking, zodat uw leren zitbank gemakkelijk te onderhouden is.

   De zitbank in gepigmenteerd leer zal u ook een zeker zitcomfort bieden. Het is bedekt met een beschermende pigmentlaag en is ook gemakkelijker te reinigen.

   De zitbank in verouderd leer is zeer in trek bij vintage-liefhebbers en zal een meer gepatineerd aspect verlenen dan het klassieke leer.

   De zitbank in Bycast-leer zal ideaal zijn voor de kleine budgetten. De leren zitbank Bycast is gefabriceerd op basis van gepigmenteerd splitleer en is behandeld met een beschermfilm om hem een glanzend effect te geven, vergelijkbaar met dat van een zitbank in nerfleder.

   De zitbank in synderme is voordelig en ecologisch en heeft geen eigenlijke leerspecificatie, maar hij wordt gefabriceerd met geagglomereerde, gerecycleerde leerresten. Dit fabricageprocédé geef de zitbank in synderme een zachter effect dan bij een leren zitbank.

   2.3 Welke zitbank voldoet aan mijn behoeften en smaak?

   Het is belangrijk uw tijd te nemen om het leertype van uw toekomstige zitbank te kiezen, maar het is ook essentieel om te bepalen welk gebruik u van uw leren zitbank wilt maken.

   Volgens uw smaak en uw behoeften kunt u kiezen voor een converteerbare leren zitbank die u extra slaapgelegenheid zal bieden, of voor een leren relaxsofa zodat u in alle omstandigheden kunt ontspannen, of voor een leren zitbank met opbergvakken.
   A. Waarom kiezen voor een converteerbare leren zitbank?
   Vanwege de elegantie, maar dat niet alleen. De leren zitbank kan over een converteerfunctie beschikken die u toelaat bijkomende slaapruimte te creëren om familie en vrienden te herbergen als de gelegenheid daartoe zich voordoet. Zo kunt u gemakkelijk converteerbare zitbanken in leer vinden met een lademechanisme, of een klik-klak in synderme.
    
   En als u een converteerbare leren zitbank zoekt voor een dagelijks gebruikt, kunt u kiezen voor een converteerbare leren express-zitbank. De converteerbare express-zitbanken zijn praktisch en comfortabel, maar beschikken ook over een echte matras en kunnen uit- en opvouwen in minder dan 30 seconden!
   B. Waarom kiezen voor een converteerbare leren zitbank?
   De leren relaxsofa's zijn bedacht om u de beste relaxatiepositie te bieden. Bij het ontwerp van iedere relaxsofa werd rekening gehouden met tal van parameters zoals de zithoek of de helling van de voetensteun. Als u dus op zoek bent naar een leren zitbank om te herbronnen en dagelijks te ontspannen, is de leren relaxsofa voor u de ideale oplossing!

   Afhankelijk van uw behoeften en uw budget, kunt u kiezen voor een leren zitbank met een handmatig mechanisme of een leren zitbank met een elektrisch mechanisme. In de twee gevallen kunt u genieten van een ontspannend moment, indien u dat wenst in een bijna liggende positie!

   En als u plaats wilt winnen door uw leren zitbank tegen een muur te plaatsen, kunt u kiezen voor een leren relaxsofa met het mechanisme "Zero Wall". Het systeem "Zero Wall" laat u toe de rugleuning, de hoofdsteun of de zitting te hellen, zonder dat de rugleuning achteruit gaat!
   C. Waarom opteren voor de andere functies van de leren zitbank?
   Voor wie op zoek is naar een praktische zitbank, bestaan er tal van zitbanken in leer met bergvakken. De bergvakken bevinden zich onder de zitting, in de armsteunen of aan de zijkant van de leren zitbank en bieden u ruimte om uw lakens, kussen of zelfs tijdschriften gemakkelijk op te bergen. Wilt u dus kiezen voor een leren zitbank met een opbergkoffer, of een leren zitbank met een bergnis onder de armleuning?
   Als u niet hebt gekozen voor een leren relax-zitbank, maar u geeft de voorkeur aan comfort, kunt u kiezen voor een leren zitbank met ontspannende multi-positie hoofdsteunen zodat uw nek kan rusten en u van nog meer comfort kunt genieten.
   De verstelbare armsteunen zijn een bijkomende functie die beschikbaar is op sommige leren zitbanken. Ze zijn regelbaar en bieden eveneens meer comfort.
   Tot slot zullen de leren zitbank met zittingen met afneembare hoes u de mogelijkheid bieden uw leren zitbank gemakkelijk te reinigen.

   2.4 Welke afmeting van leren zitbank is geschikt voor mijn salon?

   A. Welke leren zitbank is geschikt voor zeer kleine ruimten?
   Om een kleine ruimte te optimaliseren, raden we u aan om te kiezen voor een kleine leren 2-zit of een leren zitbank met een opbergkoffer.
   U kunt ook gaan voor een leren zitbank die onmiddellijk een extra toets aan uw salon verleent.
   B. Waarom kiezen voor een leren 3-zit?
   De leren 3-zit is ideaal voor een middelgroot salon, past zich gemakkelijk aan elk interieurtype aan en zorgt voor een elegante toets.

   De leren 3-zit kan zowel geschikt zijn voor een studio, op voorwaarde dat u kiest voor een leren converteerbare Express-driezit.
   C. Waarom kiezen voor een hoekbank in leer of een panoramische zitbank in leer?
   Wie over een grote ruimte beschikt, kan kiezen voor een hoekvormige leren zitbank, of een panoramische leren zitbank. Met een grotere zitbank en een meridienne, biedt de leren hoekbank u de mogelijkheid om tal van genodigden te ontvangen.

   Gemiddeld heeft de leren hoekbank een lengte van 280 cm en is 180 cm diep (meridienne) en is 80 cm hoog. Om te bepalen of u een zitbank in een rechterhoek of in een linkerhoek wenst, moet u voor de zitbank gaan staan: als u wilt dat de meridienne (het gedeelte waarop u kunt liggen) zich rechts bevindt, kies dan voor een rechterhoek en vice versa.

   De leren hoekbank heeft een mooi design en is elegant en kan ook zeer praktisch zijn als u onder de meridienne over een opbergkoffer beschikt, of als de zitbank een converteerbare functie heeft. Zo kunt u prima kiezen voor een leren, converteerbare hoekbank met een ladesysteem of een leren converteerbare express-zitbank, volgens uw smaak en behoeften.

   2.5 Een leren zitbank: welke stijl kiezen?

   Een leren zitbank zal onmiddellijk cachet en karakter aan uw interieur verlenen. Niettemin is het zeer belangrijk om de stijl van uw leren zitbank zorgvuldig te kieen, want dit zal meteen bepalend zijn voor de stijl van uw interieur.

   Een leren zitbank met rechte lijnen en metalen voeten zal onmiddellijk een designtoets aan uw interieur verlenen!
   De klassieke leren zitbank zal daarentegen gemakkelijker combineren met alle interieurtypes. De klassieke leren zitbank is ideaal geschikt voor een «landhuis» en is verkrijgbaar in tal van kleuren en modellen.
   De leren gecapitonneerde zitbank is wat origineler en verleent onmiddellijk een stijlvol retro-effect aan uw salon. Ongeacht of het nu gaat om een zitbank met een gecapitonneerde rugleuning of met gecapitonneerde zitting, de leren gecapitonneerde zitbank zal ook uitstekend passen bij een designstijl of zelfs een Scandinavische stijl.
   De leren Chesterfield-zitbank is mythisch en is niet te onttronen en past perfect bij een vintage-sfeer of een industriële sfeer. De Chesterfield-zitbank is van Engelse oorsprong en zal meteen een extra toets aan uw salon verlenen.
   De Clubzetel is de grote klassieker in de Franse interieurinrichting en wint terug aan kracht! Hij is gekend voor zijn comfort en zijn afgeronde lijnen en belooft u gezellige avonden voor de open haard of aan zee.
   Het voordeel van de leren zitbanken is dat ze in talrijke stijlen en kleuren verkrijgbaar zijn!U kunt gemakkelijk DE zitbank vinden die bij u past!

   3. Hoe moet ik een leren zitbank onderhouden?

   Leer is een nobel, natuurlijk en sterk materiaal dat u kwaliteit en een lange levensduur garandeert op voorwaarde dat u het goed verzorgt. Eenvoudige handelingen zullen ervoor zogen dat uw zitbank zijn glans behoudt.

   Om het leer van uw zitbank niet te beschadigen, mag u het nooit te hard schrobben en moogt u nooit agressieve producten gebruiken, het leer mag nooit teveel gespoeld worden na het reinigen en u moet altijd een zachte doekgebruiken. Verder moet u de producten altijd vooraf testen op een onopvallend deel van uw zitbank.

   3.1 Hoe moet ik een leren zitbank reinigen?

   Het reinigen van een leren zitbank is eenvoudig, maar moet regelmatig worden herhaald (ongeveer om de 2 a 3 maanden).

   Als u niet beschikt over een speciale Shampoing voor leer, zijn er 2 tips om leren zitbank toch efficiënt te reinigen.

   - Tip nr. 1: gebruik eenmarseillezeep en spoel daarna met een vochtige spons.
   - Tip nr. 2: gebruik zoals de ruiters wat glycerinezeep (verkrijgbaar in winkels voor de ruitersport) met een vochtige spons.

   3.2 Hoe verwijder ik vlekken van een leren zitbank?

   Er zit een vlek op uw leren zitbank, maar u hebt geen speciale leerreiniger ter beschikking. Dit zijn onze 2 tips om de vlek efficiënt van uw leren zitbank te verwijderen met alledaagse producten:

   - Tip nr. 1: meng wat ontschminkingsmelk met een druppel witte azijn en wrijf zachtjes over de vlek met een zachte doek en breng vervolgens wat hydraterende crème aan op de behandelde zone.
   - Tip nr. 2(alleen voor leer dat niet fragiel is): ga met een witte kleisteen met een vochtige spons over het bevlekte oppervlak en spoel dan zachtjes na.

   Als men een vlek van een leren zitbank verwijdert, is het belangrijk om ervoor te waken dat men altijd de totaliteit van het leren vlak reinigt. Dit vermijdt dat u een verschil in de glans zult zien tussen de plek waar de vlek zich bevond en de rest van het vlak.

   3.3 Hoe kan ik een leren zitbank beschermen?

   Als u een beschermlaag op uw leren zitbank wilt creëren, aarzel dan niet om twee keer per jaar en telkens wanneer u een vlek uit uw leren zitbank verwijdert een beschermcrème en een speciale leerverzorgingscrème aan te brengen die het leer zal hydrateren en het leer soepel maakt zodat er geen barsten of scheuren in het leer ontstaan.

   En als u niet over speciale producten voor het leeronderhoud beschikt, kunt u een babymelk gebruiken die u met een zachte doek aanbrengt.

   4. Onze leren zitbankmerken

   4.1 De leren zitbanken Made for design

   Made for Design, dat is de rendez-vus van design en tendens van Vente-unique.com! Ideaal voor de stijl van een leren vintage-zitbank, een hedendaagse leren zitbank of een leren retrozetel om uw interieur een extra designtint te verlenen!

   4.2 De leren zitbanken van LINEA SOFA

   Comfort, elegantie en kwaliteit: 3 troeven die van ons merk leren zitbanken LINEA SOFA een uitzonderlijk merk maken! Ze zijn volledig ontworpen op basis van nobele materialen. Het productengamma van LINEA SOFA is met de grootste zorg ontworpen en gefabriceerd om u een onberispelijke afwerking te garanderen. En om u een nog actuelere selectie aan te bieden, innoveert LINEA SOFA doorlopend, met nieuwe collecties leren zitbanken die steeds functioneler, uniek en modieus zijn!

   Ook te ontdekken:

   Adviezen
   Adviezen
   Adviezen
   Adviezen