×
Resultaten van uw zoekopdracht: Sluiten
Catalogus
Geen enkele catalogus komt overeen met uw zoekopdracht
  ProductenAlle producten bekijken
  Geen enkel product komt overeen met uw zoekopdracht
   Winkelwagen
   Zonder het genot van een maaltijd op het terras of midden in de tuin heeft de zomer niet dezelfde charme. De aankoop van een echte eetruimte voor de tuin betekent een relatief kleine investering, die vele gelukkige herinneringen oplevert voor het hele gezin. Te midden van het grote aanbod modellen en configuraties in allerlei soorten en maten helpen we u om een keuze te maken. Vente Unique maakt de balans met u op.

   1. Waarom zou u een eethoek voor in de tuin aanschaffen?

   Als het mooie weer in aantocht is, dan geeft een eetruimte in de tuin letterlijk de indruk van een extra ruimte bij het huis. Het is een echte uitbreiding van uw leefruimte. Een eenvoudige ronde of rechthoekige tafel, vergezeld door een set stoelen, fauteuils of bankjes, nodigt uit tot ontspanning. Het stimuleert om te profiteren van het mooie weer onder het genot van een drankje of een barbecue.
    
   In tegenstelling tot de ouderwetse tafels en stoelen in wit PVC die het vuil goed wisten aan te trekken, onderscheidt modern tuinmeubilair zich door duurzaamheid en overduidelijk meer aandacht voor esthetiek. Een zeer verleidelijke investering in uw tuin of terras.

   2. Welke materialen zijn er voor uw tuinmeubilair?

   De meeste eigentijdse modellen gebruiken een of meerdere van de volgende materialen:
    
   - Het eet-/woongedeelte in de tuin van metaal is solide, design en esthetisch. Hiervoor wordt vaak gebruik gemaakt van een blad van gehard glas, maar hij kan ook uitstekend van aluminium zijn, met een licht en luchtig ontwerp. Epoxystalen structuren zijn ook in trek en natuurlijk het traditionele tuinmeubilair van traditioneel gesmeden ijzer als u houdt van een tijdloze stijl.

   - Het houten tuinmeubilair heeft als voordeel dat het warmte en gezelligheid uitstraalt, maar heeft wel iets meer onderhoud nodig dan de andere materialen. Van acaciahout tot teak, de keuze voor het materiaal is essentieel vanuit decoratief oogpunt. Het houten tuinmeubilair is zowel geschikt voor een rustieke sfeer als voor een modernere vibe.

   - Tuineethoeken van PVC zijn de meest eenvoudige, meest lichte en over het algemeen de minst prijzige sets. De modellen van propyleen, met name, zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog en gaan meerdere seizoenen mee bij nauwkeurig onderhoud.
    

   - Bij de zitting en rugleuning van de stoelen kunt u ook kiezen voor gevlochten hars, het is solide en onderhoudsvriendelijk. Textileen is ook een goede optie als u de voorkeur geeft aan soepelheid en zachtheid van een synthetische stof.

   3. Afmetingen en formaat

   De tuinzithoek voor 2 personen, oftewel "mini-tuinwoonkamer", is een musthave voor een stelletje en alle anderen die over weinig ruimte beschikken, zoals op een achterplaats bijvoorbeeld. Het eet-/zitgedeelte bestaat uit een kleine ronde tafel en twee stoelen, ideaal om een cocktailtje te drinken, maar snel te klein als u ook vrienden wilt uitnodigen. Kies voor een tafel met een minimale doorsnede van een meter voor 4 personen.
    
   Vanaf een capaciteit van zes personen wordt een rechthoekige of vierkante tafel een logische keuze. U kunt zelfs denken aan het neerzetten van een echte houten picknicktafel waar kids en volwassenen volop van genieten vanwege de authentieke vintage uitstraling.

   4. Welke accessoires hebt u nodig om uw tuineetgedeelte af te maken?

   Of u nu kiest voor een eethoek in de tuin van hars of voor een ander model, het is heel belangrijk dat u de levensduur van de tafel verlengt door hem te beschermen tegen slecht en guur winterweer. Als u niet over een afgesloten ruimte beschikt om uw set in op te bergen, zoals een garage of een schuur, dan adviseren we u om een winterhoes te kopen zodat u een grote voorjaarsschoonmaakbeurt voorkomt. Dit helpt u om zuiniger op uw investering te zijn.
    
   Bepaalde meubelcollecties zijn ook beschikbaar als tuinmeubilair als u uw inrichting harmonieus wilt laten doorlopen in de tuin: een bijpassende eetkamer en eet-zithoek in de tuin!

   5. Wat zijn de tarieven?

   De diversiteit aan modellen in de verkoop geeft u de kans om heel eenvoudig een betaalbare eethoek voor de tuin te creëren. Voor minder dan honderd euro hebt u een leuke set bij elkaar waar vier personen comfortabel kunnen zitten. De grotere of prestigieuzere zithoeken komen natuurlijk duurder uit: reken op een budget van meer dan € 500.

   Breng meer tijd door buiten met een comfortabelere en gezelligere zithoek in de tuin! Vente Unique biedt diverse modellen en indelingen.

   Ook te ontdekken:

   Adviezen bij het shoppen
   Adviezen bij het shoppen
   Adviezen bij het shoppen
   Adviezen bij het shoppen