×
Resultaten van uw zoekopdracht: Sluiten
Catalogus
Geen enkele catalogus komt overeen met uw zoekopdracht
  ProductenAlle producten bekijken
  Geen enkel product komt overeen met uw zoekopdracht
   Winkelwagen

   Ontdek de exclusieve collectie Pascal Morabito

   Kies voor een zitbank van een ontwerper

   De Franse designer Pascal Morabito werkt samen met Vente-unique voor zijn eerste collectie zitbanken!

   De kunstenaar Pascal Morabito signeert een exclusieve collectie zitbanken waaronder de hoekbanken Sepina, Teodora en Lazare: diepe zittingen, royale kussens en hoofdsteunen, van velours, ribfluweel en stof, beschikbaar in een brede waaier aan zachte en heldere kleuren. U kunt zich er zalig op nestelen!

    

   Een zitbank van Pascal Morabito, een uitstekende keuze

   Een zitbank van een ontwerper geeft uw woonkamer cachet en karakter. Pronk ermee bij uw familie en vrienden.

   De exclusieve collectie zitbanken van PASCAL MORABITO biedt een brede waaier aan design-producten om uw woonkamer te perfectioneren. Elegantie loopt voorop bij deze zitbanken van hoge kwaliteit: u bent ervan verzekerd uw woonkamer op de prachtigste manier te sieren. De ontwerper besteedt bijzondere aandacht aan kleuren, materialen en vormen om met de huidige trends mee te zijn. In deze zitbanken gaan een eigentijdse geest en comfort hand in hand, wat voor een dosis geluk in uw leefruimte zorgt.

   Wie is Pascal Morabito? De Franse ontwerper Pascal Morabito is allereerst bekend geworden door zijn sieraden. Hij had onmiddellijk veel succes, met name dankzij de creatie van geometrische sieraden. Vervolgens heeft hij naam gemaakt in de parfumindustrie met gerenommeerde producten, zoals Or Noir en Or Black. Zijn producten waren bekend op Frans grondgebied, en vervolgens werden zij een internationaal succes; nu vormen zij de hoeksteen van vele modestandaards. Ze zijn een afspeigeling van hun tijdperk met hun eenvoudige en strakke vormen.

    

   Hoe kiest u een zitbank van de collectie Pascal MORABITO voor een woonkamer?

   Onze tip: mik op de exclusieve collectie die gerealiseerd is samen met de kunstenaar Pascal Morabito. Praktische designbanken met veel kleur!

   Deze zitbanken onderscheiden zich door hun luxe-design en het comfort van hun zitting. Richt gemakkelijk uw woonkamer in met een meesterstuk van kwaliteit. Er bestaan zowel rechte als hoekmodellen die zich aan alle opstellingen aanpassen. 

   Een rechte zitbank is praktisch en esthetisch, en is zeer geschikt voor kleine ruimtes of in combinatie met een fauteuil. Hij kan tegen een muur worden geplaatst zodat u van het licht in de kamer kunt profiteren, of in het centrum worden geplaatst om de leefruimte op te delen.
   Een hoekbank is vaak imposanter en verfraait grote vertrekken dankzij zijn chaise longue, en creëert onmiddellijk een cocooning sfeer.
   De zitbanken uit deze collectie zijn ook uitklapbaar. Als een echt Zwitsers zakmes kan uw uitklapbare zitbank worden omgetoverd tot extra bed wanneer u vrienden of familie ontvangt. Eén klik (of klak) en klaar is Kees.

   Sommige modellen zitbanken van Pascal MORABITO beschikken ook over opbergruimte er zorgen zo voor niet te verwaarlozen plaatsbesparing. Ze bevinden zich onder de zitting om de ruimte optimaal te benutten, en er passen dekbedden, kussens, plaids of lakens in. Zo kijgt uw beddengoed eindelijk een plaats waar ze volledig tegen stof beschermd zijn.

   Hoe richt u uw woonkamer in met een zitbank van Pascal MORABITO?

   Deze zitbanken passen zich aan alle interieurstijlen aan, en brengen een zekere poësie in klassieke en eigentijdse decoratiestijlen. U kunt harmonie brengen in materialen en kleuren, gemeenschappelijke factoren zoeken met andere meubels of uw ruimte mooi tot haar recht laten komen.

   Stof en ribfluweel zijn materialen van kwaliteit die hun oorspronkelijke mooie uitstraling en kleur duurzaam behouden. Een zitbank van Pascal MORABITO kiest u met uw hart om zijn trendy uitstraling: een esthetische keuze om de andere meubels van uw woonkamer mooi uit de verf te laten komen. 

   Ook te ontdekken:

   Adviezen
   Adviezen
   Adviezen bij het shoppen
   Adviezen