Menu
×
Resultaten van uw zoekopdracht: Sluiten
Catalogus
Geen enkele catalogus komt overeen met uw zoekopdracht
  ProductenAlle producten bekijken
  Geen enkel product komt overeen met uw zoekopdracht
   Winkelwagen
   De boxsprings zijn zeer populair in de Verenigde Staten en in Noord-Europa en zijn onmisbaar geworden in de slaapkamer. Een ruim en zacht totaalbed, gecombineerd met een luxueuze bedbodem, voor een betere slaap van de gebruiker. Of u nu kiest voor een klassiek of een elektrisch bed, in kunstleer of stof, met opbergruimte en/of leds, u kunt kiezen uit een groot gamma producten om de ideale boxspring te vinden!

   1. Waarom een boxspring-set kopen?

   De boxsprings zijn bedoeld voor diegenen die thuis het comfort willen van een hotelkamer. Ze zijn ruim en zacht en zijn voorzien van een luxueuze bedbodem door hun samenstelling en zullen er dus voor zorgen dat u als het ware op de wolken slaapt. Ze vinden hun plaats in tamelijk grote kamers en verlenen een extra cachet aan uw kamer.

   De zijn zeer populair in de Verenigde Staten en in Noord-Europa en hun naam wordt hun belangrijkste kenmerk: de boxspring die men in het Nederlands letter zou kunnen vertalen als een "bedbodem met veren". Het belang van een dergelijke bedbodem is drievoudig: de matras opheffen om het neerliggen en opstaan te vergemakkelijken, de schokdemping verlengt de levensduur van de matras en waarborging van een solide structuur waarop de matras kan rusten.

   Dit totaalbed bestaat in het algemeen uit meerdere elementen - de boxspring-bedbodem, een matras, een hoofdeinde en eventueel een opmatras - de boxspring-set biedt onbetwistbare voordelen. Het verbetert de positie van de slaper, waarborgt een betere steun van zijn lichaamsgewicht en zorgt voor een goede verluchting van de matras.

   2. Hoe kies ik een bed met een boxspring?

   Om de juiste boxspring te kiezen, moet u uw behoeften bepalen en moet u onder meer bepalen welke matras voor u het best geschikt is.

   A. Hoe kies ik een matras?

   a. Pocketveren

   Ze vertegenwoordigen de beste veertechnologie. Iedere veer zit opgeborgen in een unieke hoes zodat deze individueel en totaal los van de andere kan bewegen. De matrassen met pocketveren bieden dus een steun punt per punt en zijn extreem nauwkeurig. Ze worden sterk gewaardeerd, want ze garanderen een goede onafhankelijkheid tijdens uw slaap.

   b. De bikonische veren of de Bonnell-veren

   Het gaat om natuurlijk verluchte bikonische vereren die onderling verbonden zijn met staaldraad. De matrassen met Bonnell-veren worden bijzonder goed verlucht dankzij de structuur van de veren. Hun structuur verleent hen een progressieve elasticiteit op basis van het gewicht dat door de veren wordt gedragen.

   Voor meer comfort kunt u ook een opmatras toevoegen en kunt u ervoor kiezen om deze te integreren bij uw matras of los daarvan. Een opmatras kan de levensduur van uw matras verlengen en kan uw lenden beter ondersteunen.

   B. Hoe kies ik een bedbodem?

   a. Technologie van de bedbodem

   Net als voor een klassieke bedbodem, worden voor en boxspring twee opties aangeboden. Een zogenaamde "klassieke" bedbodem die bestaat uit bonnell-veren - ook bikonische veren genoemd - en die een stevige steun biedt. Het gaat om de meest voorkomende boxspring. Sommige boxsprings zijn echter uitgerust met relaxatiebodems die zich aan uw lichaamsvorm aanpassen en nauwer aansluiten als u van positie verandert. De bedbodem is voorzien van een telebediende motor en kan in verschillende hellende posities worden ingesteld en waarborgt zo een totale onafhankelijkheid van de slaapplaats.

   b. Aantal bedbodems

   Een bed met een boxspring biedt over het algemeen plaats voor twee personen. U kunt opteren voor een boxspring met een dubbele bedbodem of meer geperfectioneerd, voor een boxspring met twee individuele bedbodems. Het grootste voordeel van deze optie is de onafhankelijkheid van de individuele slaapplaats, ongeacht de technologie van de bedbodems. Als u kiest voor een boxspring met relaxatie-bedbodem, kan iedereen zijn bedbodem aanpassen volgens zijn behoeften en zich comfortabel installeren zonder de andere te storen. Als de ene nog wat wil lezen, terwijl de andere wil slapen, of als een van beiden met de voeten of het hoofd lichtjes opgetild wil slapen, is dat mogelijk zonder de andere te storen!

   C. Wat zijn de mogelijke opties?

   a. Welk materiaal moet ik kiezen?

   De boxspring zorgt voor de harmonie: het hoofdeinde en de deco beklede bedbodem zijn geassorteerd en bestaan uit hetzelfde materiaal.

   Stof of kunstleer ? Gecapitonneerd of gewatteerd? Naast de persoonlijke smaak van elkeen, hebben deze twee materialen ieder hun voordelen en ongemakken.

   De stoffen boxspring

   Stof biedt een grote keuze aan kleuren, motieven en een diversiteit aan stoffen. Haar zachtheid wordt vooral gewaardeerd door diegenen die de gewoonte hebben in hun bed te zitten. Een stoffen hoofdeinde is ook gemakkelijker te reinigen als de hoes afneembaar is.


            
         
   De boxspring in kunstleer

   Het kunstleer biedt een betaalbaar alternatief aan de liefhebbers van leer. Het is gemakkelijk te onderhouden en zorgt voor nobelheid en stijl in de kamer. Dit behoort tot de "luxueuze" kant van de boxspring.

   b. De opties worden steeds praktischer

   De boxspring is een eenvoudig meubel in uw slaapkamer geworden en biedt u vernuftige opties om ruimte te besparen of om uw kamer op te vrolijken.

   Sommige modellen bieden praktische opbergoplossingen aan dankzij de laden - die zich aan de voorkant of de zijkant van het bed bevinden - of koffers onder de bedbodem om de ruimte te optimaliseren?

   Andere hebben ingebouwde rekken die een bijkomende opbergruimte bieden.

   In een streven naar esthetisme en praktische opties, bieden bepaalde modellen ook een ledverlichting op het hoofdeinde van het bed of in het onderste gedeelte van het bed.

   3. Hoe moet ik een boxspring installeren en onderhouden?

   Net als voor een klassiek bed, is het raadzaam om de matras en de opmatras regelmatig om te keren om hun comfort en levensduur te verlengen en om een onregelmatige slijtage te vermijden. Een goede dagelijkse verluchting van uw slaapkamer zal eveneens helpen om het lichaamsvocht van de nacht te elimineren. De boxspring-bedbodem kan worden schoongemaakt met een stofzuiger of een microvezeldoek volgens het materiaal waaruit hij bestaat.

   4. Boxspring-merken

   Palacio is een Frans merk voor matrassen dat dikke matrassen met een hoogwaardige technologie aanbiedt om u te helpen uitzonderlijke nachten door te brengen. Het merk Palacio biedt luxueuze en comfortabele matrassen aan en zal u verleiden met zijn producten die getuigen van een comfort XXL voor nog meer genot.

   Dreamea is een Frans matrassenmerk dat zijn producten tegen de beste prijzen aanbiedt. Het merk Dreamea wil zijn knowhow bekendmaken en waakt er voortdurend over dat het u altijd de meest voordelige keuze aanbiedt, zonder dat de kwaliteit van zijn producten daaronder hoeft te lijden.

   Ook te ontdekken:

   Adviezen bij het shoppen
   Adviezen bij het shoppen
   Adviezen bij het shoppen
   Adviezen bij het shoppen