×
Resultaten van uw zoekopdracht: Sluiten
Catalogus
Geen enkele catalogus komt overeen met uw zoekopdracht
  ProductenAlle producten bekijken
  Geen enkel product komt overeen met uw zoekopdracht
   Winkelwagen

   De relaxatiematras biedt u comfort en flexibliteit, is bijzonder in trek en is verkrijgbaar in diverse vormen. Met een handmatig of een elektrisch relaxatiemechanisme, een ophanging met latten en/of blokjes, een latexmatras of een matras met geheugen-vormschuim, het is moeilijk om wegwijs te geraken. Dit zijn enige raadgevingen om u te helpen de perfecte relaxatiematras te vinden!

   1. Waarom een relaxatie-bedbodem kopen?

   De relaxatie-bedbodem is een investering met een niet te verwaarlozen kost en wordt vaak - ten onrechte - gekoppeld aan een bejaarde populatie. Deze redenen zullen u ertoe aanzetten erover na te denken of u een relaxatiebed met een klassieke, minder dure matras verkiest.

   De relaxatie-bedbodem bestaat uit een elektrische of handmatige bedbodem en de matras en biedt een sterk gewaardeerde modulariteit die deze bedbodem onderscheidt van zijn soortgenoten omdat hij talrijke voordelen biedt en het welzijn tijdens de slaap optimaliseert.

   Hij is polyvalent en regelbaar en biedt zijn gebruiker de mogelijkheid om in een optimaal comfortabele positie te liggen of te zitten. Dit is niet langer de plaats waar men gewoon slaapt, dit wordt een heuse plaats om te lezen, tv te kijken en om te ontspannen. Hij biedt ook de mogelijkheid om de bedbodem individueel aan te passen volgens de behoeften en garandeert een perfecte onafhankelijkheid van de slaapplaats.
   Iedere persoon keert tussen 30 en 40 keer per nacht en de relaxatie-bedbodem vermijdt dat u wordt gewekt door de bewegingen van uw partner.

   Zijn structuur is eveneens zeer bevorderlijk voor de gezondheid. Sommige delen van het lichaam wat hogerop plaatsen helpt om hoofdpijn en spierspanningen te verlichten en bevordert de bloedsomloop en de ademhaling. Als bondgenoot van uw slaap garandeert de relaxatie-bedbodem comfort en een verkwikkende slaap dankzij een ideale positionering van uw lichaam.

   2. Hoe kies ik een relaxatie-bedbodem?

   Afhankelijk van de modellen, worden meerdere slaapstandaarden aangeboden: de meeste bieden slaapplaatsen met 3 tot 5 vlakken en dit zijn de meest verspreide. De slaapvlakken maken het mogelijk de diverse lichaamsdelen een hellende positie te geven. Hoe hoger het aantal verstelbare vlakken, hoe beter uw comfort en hoe beter uw bedbodem zich aan de diverse delen van uw lichaam zal aanpassen. Als aanvulling op dit eerste criterium, moet u ook rekening houden met twee andere elementen: de matras en de bedbodem.

   2.1 De matras

   Deze is specifiek, zodat hij zich kan aanpassen aan de plooien veroorzaakt door de bedbodem en kan in schuim, latex of met pocketveren zijn.

   A. Comfortschuim

   De relaxatiematrassen in comfortschuim zijn de minst dure optie. Geef de voorkeur aan een veerkrachtig schuim met een densiteit van ten minste 30 kg/m3 zodat het duurzamer is in de tijd.

   B. Schuim met vormgeheugen

   Wie over een meer comfortabel budget beschikt, kan opteren voor een relaxatiematras in schuim met vormgeheugen. Deze matras past zich aan de lichaamsvormen aan, vermindert de drukpunten, vermijdt wrijvingen die ertoe aanzetten om zich 's nachts om te draaien. Hij laat de rugspieren volledig ontspannen tijdens de slaap om rugpijn bij het ontwaken te vermijden.

   C. Latex

   De relaxatiematrassen in latex bieden eveneens een goed alternatief: ze zijn gezond, soepel en onvervormbaar. De cellen van de latex waarborgen een goede verluchting van de matras. De stevigheid van de matras verbetert met de densiteit van het latex (in kg/m3) en de dikte van het latexblok.
   U kunt matrassen hebben in latex vermengd met schuim of 100% latexmatrassen.

   D. Pocketveren

   Het gaat om één van de beste veertechnologieën Iedere veer zit in een hoes en kan individueel bewegen. De steun is dus zeer nauwkeurig omdat deze punt per punt plaatsvindt. Deze technologie waarborgt een uitstekende onafhankelijkheid van de slaapplaats.

   2.2 De lattenbodem

   Een latenbodem, een bedbodem met blokjes, al dan niet met motor. U kunt kiezen tussen verschillende opties.
    

   A. De types ophanging

   Meerlagige latten

   De meerlagige lattenbodems blijven de referentie onder de relaxbedbodems en zijn het meest verspreid. Ze worden bijzonder gewaardeerd door de kleine budgetten en bieden een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en waarborgen een stevige steun voor de rug. De regelbare meerlagige latten zorgen voor een gepersonaliseerd comfort dankzij de cursors die het mogelijk maken om de stevigheid van de latten aan te passen.
               
   De bedbodem met blokjes

   Het gaat om het beste systeem in het gamma en biedt een ongeëvenaard comfort. Ieder blokje pivoteert onafhankelijk en zorgt ervoor dat alle lichaamsdelen punt per punt ondersteund worden en specifieke zones verlichten. In tegenstelling tot de latten, vertonen de blokjes een goede mobiliteit en zorgen voor een ondersteuning op maat. Deze technologie is bijzonder aanbevolen bij rugproblemen.
               
   Latten en blokjes

   Dit zijn de bedbodems die de twee technologieën combineren voor de kleine budgetten die niettemin de ervaring van de ophanging met blokjes willen. Deze maken het mogelijk om de soepelheid van de latten te combineren met de mobiliteit van blokjes en worden sterk gewaardeerd door diegenen die rugproblemen hebben.

   B. Handmatige of elektrische relaxatie-bedbodem

   Handmatig relaxatie-bedbodem

   De bedbodems die over een handmatig relaxatiemechanisme beschikken, werken dankzij de lichaamsdruk. Ze hoeven dus niet te worden aangesloten op een stroombron. De handmatige relaxatiebodem is een ideale oplossing voor de kleine budgetten!

   Elektrische relaxatie-bedbodem

   De elektrische bedbodems kunnen worden uitgerust met 1 tot 4 motoren die met een afstandsbediening worden bediend. Iedere motor kan een van de delen van de bedbodem optillen of neerlaten om u de beste positie te waarborgen. Om u toe te laten de positie van ieder gedeelte van de bedbodem aan te passen, zijn onze TPR's voorzien van 2 elektrische motoren van het merk OKIN.

   OKIN is een gespecialiseerd Duits merk voor motoren en is al jarenlang erkend vanwege zijn expertise op dit gebied. De voorgestelde producten voldoen aan de hoge vereisten inzake kwaliteit en betrouwbaarheid en zijn bijzonder geavanceerd.

   3. Hoe moet ik een bed installeren en onderhouden?

   Om de levensduur van uw relaxatie-bedbodem te garanderen, is het raadzaam uw matras regelmatig te keren, vooral als u een latexmatras hebt en leg uw matras weer volledig plat om te vermijden dat uw matras in een bepaalde positie fixeert. Let ook op de temperatuur in uw slaapkamer en denk erom de kamer regelmatig te verluchten om het lichaamsvocht van de nacht te elimineren.

   4. Onze merken relaxatie-bedbodems

   5. Ontdek videos van onze relaxatiebedden

   Ook te ontdekken:

   Adviezen bij het shoppen
   Adviezen bij het shoppen
   Adviezen bij het shoppen
   Adviezen bij het shoppen