Menu
×
Resultaten van uw zoekopdracht:  Sluiten
Catalogus
Geen enkele catalogus komt overeen met uw zoekopdracht
  ProductenAlle producten bekijken
  Geen enkel product komt overeen met uw zoekopdracht
   Winkelwagen

   Een zitbank op maat heeft tal van mogelijkheden voor alle woonkamerstijlen! U creëert al snel een lievelingszitbank als u kunt spelen met materiaal, bekleding, het aantal plaatsen, kleuren en tinten, en als u bepaalde details ook nog kunt laten terugkeren in uw interieurdecoratie!

   Uw zitbank op maat personaliseren

   Wat is een zitbank op maat?

   Zin om een originele woonkamer te creëren die bij u past? Laat u dan leiden door onze tips van specialisten om u te helpen uw zitbank te personaliseren! Modellen, materiaal, kleur, vorm, soorten slaapbanken, u heeft de keuze! U kunt uit een verzorgde kwalitatieve en trendy selectie uw zitbank zelf samenstellen door elementen te combineren die bij u passen. Wij geven u de kaarten in handen en u kunt spelen! Hoe ziet uw zitbank op maat er eigenlijk uit?

   Zitbanken die met de mode mee zijn

   Een zitbank neemt een centrale plaats in uw woonkamer in. Hij moet dus met uw image overeenkomen, zodat men uw persoonlijkheid kan zien zodra men de woonkamer binnenkomt. Maak indruk op uw gasten door een unieke zitbank te creëren die inspiratie put uit de laatste trends. Wij bieden u bekleding, kleur en vorm voor zitbanken die zowel in de mode zijn als op uw persoon zijn afgestemd.

   Personaliseer uw zitbank zoals u wilt!

   Een zitbank personaliseren komt erop neer dat u de keuze maakt uit details die ervoor zorgen dat u een unieke zitbank krijgt. Zo heeft u een zitbank op maat met uw lievelingsmateriaal: velours voor een cocooning sfeer, microvezel met verouderd leereffect voor een vintage-stijl, of stof voor een moderne uitstraling: u heeft de sleutel in handen om een zitbank te maken die helemaal bij u past.

   Personaliseren kan via een breed palet aan kleuren: van mosterdgeel voor een zitbank met pep, donkergroen om met de trend van het seizoen mee te zijn, antracietgrijs voor een eenvoudige en elegante uitstraling, en nog veel meer! Ten slotte kunt u de vorm van uw zitbank bepalen die het best in uw interieur past: van een tweezitsbank voor kleine ruimtes tot een hoekbank om gasten te ontvangen, heeft u een ruime keuze om de juiste bank uit te kiezen. Als u uw materiaal, kleur en vorm kunt uitkiezen, zult u beslist verrukt zijn van onze samenstelbare zitbanken. 

   Een personaliseerbare slaapbank

   Wilt u uw studio optimaal inrichten of uw gasten gewoon comfortabel te ontvangen? Creëer uw slaapbank op maat tot geluk van uw naasten en vooral tot uw eigen geluk. Dankzij de personalisatie kunt u beschikken over de zitbank van uw dromen door het formaat te kiezen (2-zits-, 3-zits-, 4-zitsbank), het materiaal te kiezen (stof, kunstleer of velours), en de kleur te kiezen. Van neutrale tinten, zoals antracietgrijs of nachtblauw, tot meer natuurlijke kleuren, zoals beige of taupegrijs, er is voor elk wat wils.

   Het summum van een zitbank op maat zit hem in het nachtgedeelte. U kunt het soort bedbodem kiezen dat u het liefst hebt: metaal of brede latten voor optimaal comfort. Maar er is vooral een brede keuze uit matrassen om uw express-uitklapbank te perfectioneren. U kunt zelf kiezen hoe dik uw matras moet zijn: van 14 cm tot 22 cm voor extra comfort.

   En tot slot heeft u de mogelijkheid om een matras met vormgeheugen DUNLOPILLO te kiezen voor een gegarandeerd herstellende nachtrust. Het is dus gemakkelijk voor u om een gepersonaliseerde zitbank te kiezen die zowel eenvoudig als elegant is overdag, en die ‘s nachts verandert in een echt bed om er een heerlijke nacht op door te brengen.

    

   U heeft het wel begrepen: de mogelijkheden voor een zitbank op maat zijn eindeloos voor eender welke woonkamer! U hebt al gauw een lievelingszitbank samengesteld als u kunt spelen met materiaal, bekleding, het aantal plaatsen, kleuren, tinten, en bovendien ook nog elementen kunt laten terugkeren in de rest van uw interieurdecoratie!

   Ook te ontdekken:

   Adviezen
   Adviezen
   Adviezen bij het shoppen
   Adviezen