Advies en contact: 020 70 18 011

Advies: Badkamer

7 kooptips:

Advies bij het shoppen
Hoe kies ik een functionele design wastafel?
Hoe kies ik een functionele design wastafel?
Het kiezen van de beste wastafel voor uw badkamer verdient uw volle aandacht, want u dient rekening te houden met zowel de praktische aspecten als een bepaalde esthetiek. Welk materiaal, welke vorm en welke afmetingen? Vente Unique biedt u hieronder een complete gids voor het kiezen van een wastafel en het inrichten van een kleine badkamer.
Advies bij het shoppen
Hoe kies ik een wc?
Hoe kies ik een wc?
Zinloos? In tegendeel! De keuze voor uw toilet is van belang voor wat uw comfort betreft, maar ook in praktisch opzicht en voor het mooier maken van het kleinste kamertje dat u meerdere keren per dag zult gaan bezoeken. Naast de klassieke keuze tussen een staand of een hangend toilet, zijn er verschillende criteria en opties waar u op moet letten.
Advies bij het shoppen
Hoe kiest u de juiste douchewand?
Hoe kiest u de juiste douchewand?
Begint u het koude douchegordijn dat onverwacht tegen uw rug plakt vervelend te vinden? Dan is het de hoogste tijd om een echte douchewand aan te schaffen! Deze vaste, schuivende of scharnierende glazen wanden zijn ideaal om de doucheruimte te isoleren, onbedoelde overstromingen van de badkamer te voorkomen en een waardevol stijlelement aan de ruimte toe te voegen. We leggen u alles uit met Vente-Unique.
Advies bij het shoppen
Hoe kiest u het juiste douchepaneel?
Hoe kiest u het juiste douchepaneel?
Waarom genoegen nemen met een standaard douchestang en een vaste douchekop, terwijl u ook voor het beste kunt gaan? Een douchepaneel geeft meteen een luxere uitstraling en maakt van elke douchebeurt een complete zintuiglijke ervaring waarbij alle zintuigen betrokken zijn. Balneotherapie, chromotherapie... Ontdek de voordelen die u te wachten staan met Vente-Unique.
Advies bij het shoppen
Hoe kiest u de juiste badkuip?
Hoe kiest u de juiste badkuip?
U bent natuurlijk niet verplicht een badkuip te installeren in uw badkamer, maar u bent ook niet verplicht uzelf het geweldige plezier te ontnemen van het heerlijk rondspetteren in bergen sop wanneer u daar zin in heeft. Er is op dit moment ongetwijfeld een badkuip te koop die bij uw badkamer past! Hieronder staan de details van Vente-Unique.
Advies bij het shoppen
Hoe kies ik een douchecabine?
Hoe kies ik een douchecabine?
U voelt zich niet al te best en u geeft er de voorkeur aan om u grondig te wassen door een douche te nemen? Maar dit wil niet zeggen dat u geen comfort wilt! U loopt verloren tussen alle voorstellen en de talrijke douchecabines die op het internet verkrijgbaar zijn en u stelt zich tal van vragen: hoe kies ik een douchecabine? Hoe moet ik deze onderhouden? Welk type douche moet ik kiezen: een eenvoudige, integrale douche of een cabine met een hydromasserende douche? Is het beter om een hoekcabine te hebben? Welke afmeting is geschikt voor welke ruimte? U hebt de juiste pagina gevonden, want wij leggen u uit hoe u een douchecabine moet kiezen en geven u advies voor het onderhoud!
Advies bij het shoppen
Hoe kies ik een set voor de badkamer?
Hoe kies ik een set voor de badkamer?
De badkamer is één van de kamers in huis waar men het meeste tijd doorbrengt! Daarom is het belangrijk dat deze goed ingericht is en gemakkelijk organiseerbaar is. Het badkamermeuel is dus onmisbaar in uw badkamer! Niettemin is het niet altijd gemakkelijk om een meubel te kiezen: waarom opteren voor een volledige badkamerset? Moet ik kiezen voor een eenvoudig badkamermeubel met een wasbak of met een dubbele wastafel? Kies ik voor een meubel om op de vloer te plaatsen, of om op te hangen? Hoe moet ik een badkamermeubel installeren en onderhouden? Geen paniek! Dankzij dit artikel verneemt alles over het badkamermeubilair!
Ontdek onze tips om het beste uit uw badkamer te halen! Dankzij onze producten en handleidingen vindt u de antwoorden op al uw vragen: Hoe kan ik het beste mijn badkuip of mijn douche kiezen? Wat is het verschil tussen hydrojets en airjets? Hoe optimaliseer ik de ruimte van mijn badkamer? Zoek niet verder! Wij hebben de beste badkamer experts voor: douchecabines, douchekolommen, badkamers en meer, om u te helpen bij uw keuzes!

Uw nummer 1 in online meubelverkoop

Uw garanties

Keurmerk:

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Vente-unique.nl is een dochteronderneming van Vente-unique.com, opgericht in 2005 en beursgenoteerd in Parijs sinds april 2018 - code ALVU - tel : 020 70 18 011
Rue Jacquard - 93315 le Pré Saint Gervais - Frankrijk